tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post4254478731572721038..comments2024-03-02T09:46:33.535+02:00Comments on Food for thought: Μαρμελάδα καυτερής πιπεριάς τσίλι | Chilli JamΧρυσαυγήhttp://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-58880695220825754162018-11-23T16:10:16.481+02:002018-11-23T16:10:16.481+02:00Καλησπέρα σας!πόση ώρα περίπου την βράζουμε για να...Καλησπέρα σας!πόση ώρα περίπου την βράζουμε για να δέσει και σε τι ένταση θερμοκρασίας; ευχαριστω!<br />LittlePeachhttps://www.blogger.com/profile/14076574385939404338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-23307483779652316292016-07-11T00:27:50.199+03:002016-07-11T00:27:50.199+03:00Υπέροχη ανάρτηση, καταπληκτική συνταγή και μοναδικ...Υπέροχη ανάρτηση, καταπληκτική συνταγή και μοναδικές φωτό... όπως συνήθως φυσικά!!! Tante Kikihttps://www.blogger.com/profile/14933556486150506611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-90459892164934876052016-07-08T00:25:58.969+03:002016-07-08T00:25:58.969+03:00Μπράβο Χρυσαυγή! Για την υπέροχη ανάρτηση αλλά και...Μπράβο Χρυσαυγή! Για την υπέροχη ανάρτηση αλλά και για τα όμορφα λόγια που πάντα με γενναιοδωρία λες για έναν άλλο blogger! Πόσο μάλλον για την Εύη!!!! Η συνταγή φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα! Οι φωτογραφίες λαχταριστές και ζωντανές! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05613644573099794881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-85208335784128765832016-07-05T03:23:13.489+03:002016-07-05T03:23:13.489+03:00Μμμμμμ "ακούγεται" (που λένε και στην Κρ...Μμμμμμ "ακούγεται" (που λένε και στην Κρήτη) πεντανόστιμη !!! Κι εγώ φτιάχνω για τα τυριά μαρμελάδα παντζάρι, αλλά τσίλι δεν έχω φτιάξει ποτέ..... οπότε ευκαιρία να την δοκιμάσω !!! Ευχαριστούμε πολύ και καλοφάγωτη !!!!Ο κόσμος της Ράνιαςhttps://www.blogger.com/profile/01893371978777636557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-57426395134140211472016-07-04T22:58:22.377+03:002016-07-04T22:58:22.377+03:00Θέλω να βουτύξω στο βαζάκι της τελευταίας φωτογραφ...Θέλω να βουτύξω στο βαζάκι της τελευταίας φωτογραφίας!!!<br />Πολύ ωραίο. Το έχω δει στην Ευη και τώρα κι εσύ με ξεσήκωσες ;)Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-59762540209294336592016-07-04T15:59:45.295+03:002016-07-04T15:59:45.295+03:00Μα τι όμορφα λόγια βρε Χρυσαυγή! Έχω κοκκινίσει......Μα τι όμορφα λόγια βρε Χρυσαυγή! Έχω κοκκινίσει... :D<br />Σ΄ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έγραψες και χαίρομαι πραγματικά που η μαρμελάδα σου άρεσε τόσο πολύ, όσο και σε μένα!<br />Ούτε από το δικό μου ψυγείο λείπει τώρα πια ;)<br />Σε φιλώevi@thehealthycook.grhttps://www.blogger.com/profile/03317913175457668637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-24323032884325000222016-07-04T15:26:12.974+03:002016-07-04T15:26:12.974+03:00ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ αγαπημένη τσίλι τζα...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ αγαπημένη τσίλι τζαμ!!!<br />Την έχω φτιάξει κι εγώ!!!<br />Σούπερ!!!<br />pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-89538335295231087602016-07-04T13:41:21.560+03:002016-07-04T13:41:21.560+03:00Με ιντρίγκαρε η πρωτοτυπία της συνταγής καθώς δεν ...Με ιντρίγκαρε η πρωτοτυπία της συνταγής καθώς δεν έτυχε ποτέ να δοκιμάσω παρόμοιας γεύσης μαρμελαδα!<br />Επίσης τυχαίνει να θαυμάζω την εξαιρετική δουλειά της Εύης,τουλάχιστον όσον αφορά τις ευφάνταστες συνταγές της,αλλά και την εκπληκτική της ικανότητα να τις αναδεικνύει, με την αφαιρετική φωτογραφική ματιά της!<br />Είμαι ειλικρινά πολύ περίεργη γι αυτή την μαρμελάδα και πιο πολύ, διότι φαντάζομαι πόσο καταλυτικά θα επιδρά στην επίγευση κάποιων ειδών τυριού,αλλά και σαν συνοδευτικό ποικιλίας κρεατικών.<br />Το ότι χάνεται κάπως η αψάδα της,δεν με απασχολεί καθόλου,αφού προτιμώ τις πιο ήπιες γεύσεις,ιδιαίτερα όταν αυτές ειναι και καυτερές...<br />Εξαιρετικη η εκτέλεση της συνταγής Χρυσσυγή μου!<br />Λάτρεψα το βαθυκόκκινο χρώμα της,αλλά και την σύσταση της ,που κρατά ζωντανά τα κομματάκια της πιπεριάς.<br />Σου δίνει την εντύπωση οτι πρόκειται για μαρμελάδα φρούτων!<br />Όλα υπέροχα πραγματικά!<br />Η αρχική ιδέα,η εκτέλεση,οι φωτογραφίες,οι γευστικές υποσχέσεις,αλλά...,αλλά...πού νομίζεις οτι εγώ κόλλησα????<br />Σε μία μικρή φραςούλα στο τέλος του εισαγωγικού σου κειμένου...<br />´´Επίσης ταιριάζει εξαιρετικά με την ψητή γαλοπούλα των Χριστουγέννων και την γέμιση της...´´<br />Μου έδωσες στην κυριολεξία τροφή για όνειρα,αφού καταμεσής του καλοκαιριού,κατόρθωσες να πιάσεις τον παλμό μου!<br />Συγχαρητήρια για την όμορφη παρουσίαση!<br />Συγχαρητήρια στην Εύη για την αξιοπρόσεκτη δουλειά της,αλλά και την πολυπραγματοσύνη της!<br />Κορίτςια μου φτιάξατε το κέφι!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10450204899714167009noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-19701475172625079302016-07-04T09:27:25.222+03:002016-07-04T09:27:25.222+03:00Καλημέρα, την έχω δοκιμάσει από τα χέρια της Εύης ...Καλημέρα, την έχω δοκιμάσει από τα χέρια της Εύης και φέτος την έχω κι εγώ στο πρόγραμμα.<br />Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.com