tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post603823632256113430..comments2024-03-02T09:46:33.535+02:00Comments on Food for thought: Κροκέτες μπακαλιάρουΧρυσαυγήhttp://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-75448532997425596682017-03-24T15:49:29.467+02:002017-03-24T15:49:29.467+02:00μπλοκ ντιλιτ για την φετα!!! το θυμαμαι απ το ινστ...μπλοκ ντιλιτ για την φετα!!! το θυμαμαι απ το ινσταγραμ :P <br />τελειες οι κροκετες και το πατζαρι!! εξαιρετικες οι φωτο για αλλη μια φορα...<br />οσο για την αγαπη σου για το καλοκαιρι/ανοιξη, the winter is coming ;) AgapameAnDolmashttps://www.blogger.com/profile/10265003511465023305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-26335943552777770252017-03-23T10:15:38.289+02:002017-03-23T10:15:38.289+02:00Νομίζω πως ο ηλιος το πρωι μας ''ξυπνάει&#...Νομίζω πως ο ηλιος το πρωι μας ''ξυπνάει'' λίγο καλύτερα από τα μουντά πρωινά. Ναι η άνοιξη ήρθε, υπομονή (για σένα το λεω) κοντεύει και το καλοκαίρι!!!! γιούπι!!!<br /><br />Κροκέτες τώρα δεν έχω κάνει, τις φτιάχνει συνήθως η μαμά μου. Κι ειναι μια καλή ευκαιρία να φανε τα παιδιά τον μπακαλιάρο. Φαίνονται πολύ ωραίες και το κουρκούτι με την καπνιστή πάπρικα πολύ νόστιμο ;)<br /><br />Καλή 25η Μαρτίου λοιπόν :)<br />Φιλιά πολλάΜarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-60554941131278320002017-03-23T06:58:53.700+02:002017-03-23T06:58:53.700+02:00Θεεεεεεελωωωωωω κροκεεεεετεεεες!!!!Θεεεεεεελωωωωωω κροκεεεεετεεεες!!!!pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-27177076341202429942017-03-22T22:37:34.312+02:002017-03-22T22:37:34.312+02:00ωραια ιδεα Χρυσαυγη μου που θα ακολουθησω διοτι στ...ωραια ιδεα Χρυσαυγη μου που θα ακολουθησω διοτι στους δικους μου δεν αρεσει ο μπακαλιαρος αλλα προτιμουν τις κροκετες.να περασετε καλα.litsa t.https://www.blogger.com/profile/00886004418620862327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-28235696263337407262017-03-22T21:26:40.123+02:002017-03-22T21:26:40.123+02:00Θέλω να έρθω να μου κάνεις το τραπέζι :) Αυτό!
Υπέ...Θέλω να έρθω να μου κάνεις το τραπέζι :) Αυτό!<br />Υπέροχες φωτογραφίες, υπέροχες και οι κροκέτες.<br />Οδηγίες αναλυτικότατες που δεν αφήνουν περιθώρια λάθους.<br />Η κρούστα δείχνει τόσο προκλητική και τα συνοδευτικά είναι ακριβώς αυτά που πρέπει!<br />Σε φιλώΕρμιόνηhttps://www.blogger.com/profile/05468387332378412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-77558934265214613522017-03-22T13:16:51.232+02:002017-03-22T13:16:51.232+02:00Κάθε χρόνο έφτιαχνα πλακί (σπεσιαλιτέ ας πούμε!). ...Κάθε χρόνο έφτιαχνα πλακί (σπεσιαλιτέ ας πούμε!). Μετά έφαγα το ρολό της Ξανθής και έφτιαχνα μόνο το ρολό της Ξανθής! Οι κροκέτες είναι αδυναμία μεγάλη, αλλα δεν το 'χω... Φέτος θα τις φτιάξω φίλη μου και ο Θεός βοηθός!donkey and the carrothttps://www.blogger.com/profile/16147333477680756377noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-61667527392497657222017-03-22T13:00:06.881+02:002017-03-22T13:00:06.881+02:00ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ φαί από κάθε άποψη Χρυσαυγή μου!
Με το κ...ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ φαί από κάθε άποψη Χρυσαυγή μου!<br />Με το καλό λοιπόν και στο καλοκαίρι εύχομαι, αφού βιάζεσαι να βρεθείς μες στην αγκαλιά του. Θα 'ρθει που θα πάει :-))))Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-4703745957766873022017-03-22T12:33:29.557+02:002017-03-22T12:33:29.557+02:00χαχα, γέλασα βρε Χρυσαυγή!Οι κροκέτες σου είναι φα...χαχα, γέλασα βρε Χρυσαυγή!Οι κροκέτες σου είναι φανταστικές, ο άνηθος σίγουρα πηγαίνει πολύ και τα παντζάρια δε το συζητώ...Ευαγγελία Βλασσοπούλουhttps://www.blogger.com/profile/08726375201049310182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-42037853725115486902017-03-22T09:52:35.790+02:002017-03-22T09:52:35.790+02:00Μμμμμ, μύρισε 25η Μαρτίου!! Και πόσο μου αρέσει ο ...Μμμμμ, μύρισε 25η Μαρτίου!! Και πόσο μου αρέσει ο μπακαλιάρος, είτε παστός είτε όχι δεν λέγεται!!!! <br />Οι κροκέτες σου έγιναν απίστευτα νόστιμες και αρωματικές, αν κρίνω από τα υλικά και, κυρίως, από τον άνηθο που τον λατρεύω!!! <br />Όσο για τις φωτό σου... δεν έχω λόγια!!!<br />Φιλιά καλημέρας!Tante Kikihttps://www.blogger.com/profile/14933556486150506611noreply@blogger.com