tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post1897764834537382944..comments2024-03-02T09:46:33.535+02:00Comments on Food for thought: Γαύρος μαρινάτος βήμα - βήμαΧρυσαυγήhttp://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-56202333406734375642022-04-10T22:40:03.946+03:002022-04-10T22:40:03.946+03:00πολύ ωραιος μεζες...ντοματα κ ελιτσες ζυμωτο ψωμακ...πολύ ωραιος μεζες...ντοματα κ ελιτσες ζυμωτο ψωμακι θαλασσινοι μεζεδες....κ καλή τσικουδια.,<br /><br /><br />Δ Ι Α Κ Ο Φ Τ Οhttps://www.blogger.com/profile/08591473260083965465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-34881507339875241302021-11-08T09:31:55.448+02:002021-11-08T09:31:55.448+02:00Τέλειος μεζές!!!Τέλειος μεζές!!!Cook ‘n’ Bake Channelhttps://www.blogger.com/profile/09361867494784820796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-82025884399898239892020-09-23T12:18:48.787+03:002020-09-23T12:18:48.787+03:00Eυχαριστώ παρα παρα πολυ Είναι πολυ κατατοπ...Eυχαριστώ παρα παρα πολυ Είναι πολυ κατατοπιστική η συνταγή. Ελπίζω να τα καταφερω. Κια όταν γίνει αυτό θα επανέλθω .Κώστας....... [ Εργοδηγός ]https://www.blogger.com/profile/02483310247864838287noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-44498764691439499342016-05-02T08:07:22.998+03:002016-05-02T08:07:22.998+03:00Ζηλεύω απερίγραπτα γιατί λατρεύω το γαύρο και δυστ...Ζηλεύω απερίγραπτα γιατί λατρεύω το γαύρο και δυστυχώς δεν υπάρχει εδώ...Δείχνει απίθανος!!! Χριστός Ανέστη και Καλό Μήνα Χρυσαυγή, ΧΟΧΟmia xarahttps://www.blogger.com/profile/16419471029438386812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-85991090662090241422016-04-29T22:34:44.561+03:002016-04-29T22:34:44.561+03:00Πολύ ωραία συνταγή!!! Μια παρατήρηση μόνο... Γράφε...Πολύ ωραία συνταγή!!! Μια παρατήρηση μόνο... Γράφετε τάπερ (που είναι συντόμευση της εμπορικής ονομασίας Tupperware, δηλαδή πλαστικά μπολ), στις φωτογραφίες χρησιμοποιείτε γυάλινα (που είναι πολύ ωραία, βεβαίως) και προτείνετε πλαστικά για να μη παγώνει το λάδι. Νομίζω πώς τα γυάλινα είναι καλύτερα και για το ξίδι.<br />Ευχαριστώ πολύ <br />Καλή ΑνάστασηΓκέλυhttps://www.blogger.com/profile/12073419591908329541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-83199394792870297552016-04-28T12:10:29.844+03:002016-04-28T12:10:29.844+03:00Τρελαινομαι... απο τα λίγα ψαρια που μου εφτιαχνες...Τρελαινομαι... απο τα λίγα ψαρια που μου εφτιαχνες η μαμα μου μικρη και ετρωγα!<br /><br />http://beautyfollower.blogspot.gr/Beauty Followerhttps://www.blogger.com/profile/16064505003960613753noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-27224299623523894792016-04-27T16:10:03.327+03:002016-04-27T16:10:03.327+03:00Ευγε στον ψαρα, πολύ καλης ποιότητας ψαρακι! Και μ...Ευγε στον ψαρα, πολύ καλης ποιότητας ψαρακι! Και μεις καπως ετσι τον κανουμε! Οι εικονες βημα βημα μου αρεσαν πολύ!<br />Καλό Πάσχα με υγεία, αγάπη και φωτιση στις ψυχες μας!Ariadni St.https://www.blogger.com/profile/16110997782265572771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-67999268393773837682016-04-27T09:20:20.821+03:002016-04-27T09:20:20.821+03:00 Αχ και είναι η εποχή για ουζάκι με τέτοιο μεζέ ;)... Αχ και είναι η εποχή για ουζάκι με τέτοιο μεζέ ;)<br /><br />Πολύ ωραία,αναλυτική παρουσίαση Χρυσαυγή μου και νομίζω οι οδηγίες σου ιδιαίτερα για το ξεκοκάλισμα κατατοπιστικότατες.<br />Οι φωτογραφίες σου τέλειες, ιδίως με τα κοντινά του γαύρου ;)<br /><br />Μπράβο!!<br /><br />Φιλιά πολλά Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-30761316125300228022016-04-26T19:44:15.477+03:002016-04-26T19:44:15.477+03:00Κερνάς ουζάκι μ' ένα παγάκι και μεζέ περιωπής ...Κερνάς ουζάκι μ' ένα παγάκι και μεζέ περιωπής βλέπω Χρυσαυγή μου...<br />Να ΄ρθω;<br /><br />Ωραίες φωτογραφίες και αναλυτικές οδηγίες που νομίζω πως ξεσηκώνουν!!<br /><br />Καλή συνέχεια στην Μεγάλη Εβδομάδα εύχομαι και με το καλό στην Ανάσταση με ότι πιο όμορφο :-)Penelopehttps://www.blogger.com/profile/15576593576612466249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-28414900377196873842016-04-26T09:04:56.356+03:002016-04-26T09:04:56.356+03:00Ο καλύτερος μεζές, έχω χρόνια να τον φτιάξω και ζή...Ο καλύτερος μεζές, έχω χρόνια να τον φτιάξω και ζήλεψα.<br />Οι οδηγίες σου πλήρως κατατοπιστικές.<br />Καλή Μεγάλη εβδομάδα.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-68445291777779409682016-04-25T23:29:17.170+03:002016-04-25T23:29:17.170+03:00Όσο και αν σου φανεί περίεργο μέχρι πριν λίγα χρόν...Όσο και αν σου φανεί περίεργο μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ήξερα ότι με το μαρινάρισμα "μαγειρεύεται" το ψάρι. Μέχρι που δοκίμασα κάπου και επειδή δεν το είχε πιάσει καλά το σλάτι ήταν σκληρό. Αλλά πάντα δίνω δεύρερη ευκαιρία, και έφτιαξα μόνη μου. Θα δοκιμάσω και τη συνταγή σου, χωρίς το εκόρδο όμως χεχε!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16005177147636878917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-75618835758709695202016-04-25T22:52:47.568+03:002016-04-25T22:52:47.568+03:00Χα χα, θα συμφωνήσω με την Χρύσα! Είσαι επαγγελματ...Χα χα, θα συμφωνήσω με την Χρύσα! Είσαι επαγγελματίας, πράγματι!<br />Εξαιρετικές progress photos και βήμα βήμα όλη η περιγραφή της διαδικασίας.<br />Μάλλον δεν θα το φτιάξω (δεν είμαι φαν) αλλά άμα το χρειαστώ ξέρω που να βρω την καλύτερη συνταγή!!!!<br /><br />Αν δεν τα ξαναπούμε Χρυσαυγή, ευχές για ένα πολύ υπέροχο Πάσχα!!!!!!!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05613644573099794881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-3749804461019337482016-04-25T22:01:36.386+03:002016-04-25T22:01:36.386+03:00Είσαι επαγγελματίας κορίτσι μου, δεν έχω λόγια!
Δ...Είσαι επαγγελματίας κορίτσι μου, δεν έχω λόγια! <br />Δεν πρέπει να υπάρχει σε όλο το διαδίκτυο πιο αναλυτική περιγραφή και πιο κατατοπιστικές οδηγίες!<br />Δεν φανταζόμουν επίσης ποτέ ότι ένας γαύρος μπορεί να είναι τόσο φωτογενής! <br />Μου άρεσε πολύ, αν δεν το κατάλαβες! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14491539242274295076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-19305149112128587192016-04-25T20:43:39.235+03:002016-04-25T20:43:39.235+03:00Φανταστικό!!!!
Είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό ...Φανταστικό!!!!<br />Είναι το αγαπημένο μου καλοκαιρινό μεζεδάκι....με μπόλικο σκόρδο, καυτερή πιπεριά και μπόλικο ούζο!!! χαχαχαχα<br />Πολύ αναλυτική και χρήσιμη εκτέλεση!!!<br />Ωραίες φωτογραφίες...το ζήλεψα!!pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.com