tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post3059665996412123867..comments2024-03-02T09:46:33.535+02:00Comments on Food for thought: Γαλατόπιτα αλμυρήΧρυσαυγήhttp://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-45152718711731390502013-08-24T13:03:50.933+03:002013-08-24T13:03:50.933+03:00Σούπερ η παραδοσιακή γαλατόπιτα!
Πλούσια υλικά για...Σούπερ η παραδοσιακή γαλατόπιτα!<br />Πλούσια υλικά για να χορτάσουν τα πεινασμένα στομάχια των ξωμάχων.<br /><br />Σ΄ευχαριστούμε για την οικογενειακή πρόταση Χρυσαυγή μου. Απλά τέλεια!<br /><a href="http://www.kitchenstori.es" rel="nofollow"><b>Z.</b></a>Kitchen Storieshttps://www.blogger.com/profile/13434385520917517052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-74978168297667885542013-01-14T19:20:57.829+02:002013-01-14T19:20:57.829+02:00Πέπη μου είναι εκπληκτική!
Παραδοσιακή συνταγή απ...Πέπη μου είναι εκπληκτική! <br />Παραδοσιακή συνταγή από ένα χωριό της ορεινής Κορινθίας. <br />Τη φτιάχνω μετά μανίας και μου την έφτιαχνε και η μαμά μου όταν ήμουν παιδί. <br /><br />Προτείνω να μην της προσθέσεις τυρί ή κατι άλλο. Η γεύση της είναι τόσο πλούσια που νομίζω ότι το τυρί περιττεύει και θα τη χαλούσε. Φτιάξ΄ την τουλάχιστον την πρώτη φορά έτσι και βλέπεις... Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-82695190198416239952013-01-14T17:15:15.914+02:002013-01-14T17:15:15.914+02:00Περίεργη, πλούσια....και μ'αρέσει πολύ!!!!
Να...Περίεργη, πλούσια....και μ'αρέσει πολύ!!!!<br /><br />Να της έβαζα λίγο τυράκι???????pepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-58745220560188107222012-12-01T16:07:44.795+02:002012-12-01T16:07:44.795+02:00Έπρεπε να ανακατεύεις συνεχώς το γάλα με το αλεύρι...Έπρεπε να ανακατεύεις συνεχώς το γάλα με το αλεύρι μέχρι να γίνουν σαν μπεσαμέλ. Ίσως αυτό να έφταιξε. Το αλεύρι δεν είναι πολύ, είναι όσο ακριβώς χρειάζεται για να δέσει η γαλατόπιτα. Αν βάλεις λιγότερο, απλώς δεν θα δέσει ποτέ.Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-90340294439603020852012-12-01T13:19:51.018+02:002012-12-01T13:19:51.018+02:00Παρα πολυ αλευρι.Την εφτιαξα και σβολιασε και μετα...Παρα πολυ αλευρι.Την εφτιαξα και σβολιασε και μετα καθομουν και την σουρονα .Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-21473423539772690302012-07-16T20:44:02.840+03:002012-07-16T20:44:02.840+03:00Επειδή στην οικογένειά μου αγαπάμε τα γλυκάλμυρα (...Επειδή στην οικογένειά μου αγαπάμε τα γλυκάλμυρα (τρώμε την τυρόπιτα και τη σπανακόπιτα πασπαλισμένες με ζάχαρη!), θα φτιάξω την πιτούλα σου οπωσδήποτε Χρυσαυγή! Φαίνεται υπέροχη!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-89510595434052653412010-07-21T23:30:37.775+03:002010-07-21T23:30:37.775+03:00Ξανθή έχεις απόλυτο δίκιο! Όντως η πίτα αυτή ψηνότ...Ξανθή έχεις απόλυτο δίκιο! Όντως η πίτα αυτή ψηνόταν σε ξυλόφουρνο και το γάλα που χρησιμοποιούσαν ήταν απευθείας από την κατσίκα... Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει η δυνατότητα για πιστή παρασκευή της πίτας στην Αθήνα του 2010!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-32935311921279225982010-07-21T23:28:25.193+03:002010-07-21T23:28:25.193+03:00Αγγελική μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγ...Αγγελική μου σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Πράγματι είναι καταπληκτική πίτα, είναι από τις αγαπημένες μου. Όσο για τις φωτογραφίες... αυτό συζητούσα μόλις τώρα με τον άνδρα μου, ότι η φωτογραφική μηχανή που έχουμε δυστυχώς δεν με βοηθάει στο να βγάλω κάτι καλύτερο! Αυτές είναι ότι καλύτερο μπορώ να βγάλω σύμφωνα με την ανάλυση και τις δυνατότητες της φωτογραφικής μας! Πάντως και πάλι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-52970449150692768492010-07-21T19:07:44.032+03:002010-07-21T19:07:44.032+03:00Ιδιαίτερη πίτα, οπωσδήποτε στον τόπο καταγωγής της...Ιδιαίτερη πίτα, οπωσδήποτε στον τόπο καταγωγής της θα την έψηναν και σε ξυλόφουρνο ή κάτι ανάλογο.Ξανθήhttps://www.blogger.com/profile/13247197053988302860noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-22623067713784344552010-07-21T17:47:05.362+03:002010-07-21T17:47:05.362+03:00Χρυσαυγή υπέροχη η συνταγή σου! Λατρεύω όλα τα υλι...Χρυσαυγή υπέροχη η συνταγή σου! Λατρεύω όλα τα υλικά που έχει. Θα την φτιάξω το γρηγορότερο! Πολύ όμορφες οι φωτογραφίες σου! Μπράβο,Αγγελικη Νhttps://www.blogger.com/profile/06409885007323501563noreply@blogger.com