tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post4108480142517607931..comments2024-03-02T09:46:33.535+02:00Comments on Food for thought: Κανελόνια με κιμάΧρυσαυγήhttp://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comBlogger53125tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-13739083651654409682015-04-30T10:12:30.565+03:002015-04-30T10:12:30.565+03:00Ευτυχώς που πέρασα από εδώ και με βοήθησες να αποφ...Ευτυχώς που πέρασα από εδώ και με βοήθησες να αποφασίσω τι θα φτιάξω σήμερα. Ομολογώ χωρίς μπεσαμέλ δεν έχω φτιάξει ποτέ. Μου φαίνεται πολύ Light η εκδοχή σου και μου αρέσει. Θα το τιμήσουμε κι εμείς.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15385831010093388566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-86790554227485532662015-04-29T21:55:42.232+03:002015-04-29T21:55:42.232+03:00Τι εύκολο φαγητό είναι αυτό Χρυσαυγή!
Μέχρι και εγ...Τι εύκολο φαγητό είναι αυτό Χρυσαυγή!<br />Μέχρι και εγώ μπορώ να το φτιάξω!χα,χα,χα,χα<br />Κοίτα να δείς που θα με κάνεις να ξεπεράσω την......κανελονιοφοβεία(χα,χα) που είχα μέχρι τώρα!<br />Τις φιλούρες μου<br />xristinhttps://www.blogger.com/profile/17209554359835014001noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-72119222470933632262015-04-29T13:55:05.899+03:002015-04-29T13:55:05.899+03:00Να το δείξω στον Γεώργιο, να σε διαβάζει ανελλιπώς...Να το δείξω στον Γεώργιο, να σε διαβάζει ανελλιπώς!!!! Εγώ..ξέρεις... θα αρκεστώ στο ξεροψημένο τυράκι, γιαμ γιαμ, και το υπόλοιπο θα το πασάρω στο πιάτο του. Όχι φυσικά πως θα παραπονεθεί ;)<br />Πολλές καλημέρες & φιλιά!Decor Asylumhttps://www.blogger.com/profile/18437190721909160902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-69837452048580797412015-04-28T22:07:32.231+03:002015-04-28T22:07:32.231+03:00Καλά, συνήθως χρησιμοποιώ αυτά τα σακουλάκια με το...Καλά, συνήθως χρησιμοποιώ αυτά τα σακουλάκια με το ζιπ, και κόβω την ακρούλα (οπότε είναι τύπου κορνε) και κάνεις τη δουλεια σου πιο γρήγορα και χωρίς πολλά πασαλλέιματα (εκτός αν εχω εγώ το ταλέντο να κάνω χαμο)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-74292550822021958792015-04-28T22:04:57.925+03:002015-04-28T22:04:57.925+03:00Αγαπημένο φαγητό που κάνω πάαρα πολύ συχνά. Η δική...Αγαπημένο φαγητό που κάνω πάαρα πολύ συχνά. Η δική μου συνταγή δεν έχει την κανελίτσα και περιλαμβάνει μανιτάρια που εξαιτίας τους δεν μπορώ ποτέ να υπολογίσω τη σωστή ποσότητα κιμά. Όπως είπες ένα καθόλου ευκαταφρόνητο φαγητάκι! Sofia paraligohttp://paraligo.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-83351100811897994932015-04-28T15:07:54.270+03:002015-04-28T15:07:54.270+03:00Πολύ ωραία ιδέα και φαίνεται και εύκολο! Θα το κάν...Πολύ ωραία ιδέα και φαίνεται και εύκολο! Θα το κάνω κάποια από αυτές τις ημέρες! :)serial un serioushttps://www.blogger.com/profile/08406741953633408983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-26404469998964731462015-04-28T01:23:11.447+03:002015-04-28T01:23:11.447+03:00Δεν έχω φτιάξει ποτέ μόνη μου κανελόνια, δεν ξέρω ...Δεν έχω φτιάξει ποτέ μόνη μου κανελόνια, δεν ξέρω γιατί.. ενώ μου αρέσουν όταν τα κάνει μαμά μου! Θα τα φτιάξω τώρα έτσι να δω μήπως μου τα τιμήσει και το κοριτσάκι μου, μου άρεσε που πρόσθεσες γάλα!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04588690684583403393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-41186224392179773882015-04-28T00:25:10.590+03:002015-04-28T00:25:10.590+03:00Καλησπέρα Μάριον γλυκιά!!!
Αν σου έδωσα τροφή για...Καλησπέρα Μάριον γλυκιά!!! <br />Αν σου έδωσα τροφή για σκέψη και για πειραματισμούς με το γάλα και το κασέρι από πάνω νομίζω πως καλά πάμε! Φτιάξ΄τα μια φορά έτσι γιατί πιστεύω ότι θα αρέσουν σε όλους σας!!!! <br /><br />Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! <br />Φιλιά!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-41524490056377228602015-04-28T00:23:29.519+03:002015-04-28T00:23:29.519+03:00Καλησπέρα Κλεομένη!
Το κασέρι σίγουρα αν το βάλει...Καλησπέρα Κλεομένη! <br />Το κασέρι σίγουρα αν το βάλεις από την αρχή (κάτι το οποιο δεν προτείνω) νομίζω ότι θα γίνει λάστιχο και θα εξαφανιστεί εν τέλει. Αν ωστόσο θελεις να ξεροψηθεί περισσότερο απλά ας το για 5 λεπτά παραπάνω στο φούρνο. Θα πάρει κρούστα ωραία. Αυτό στο λέω με σιγουριά γιατί το έχω κάνει. Φυσικά εγώ το βγάζω αμέσως μόλις λιώσει γιατι μου αρέσει έτσι μαστιχωτό και μαλακό. Αλλά εσύ μπορείς να το αφήσεις λίγο παραπάνω ή να βάλεις γκριλ τα τελευταία λεπτά για να ξεροψηθεί! <br />Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-6047257702363589572015-04-28T00:20:18.528+03:002015-04-28T00:20:18.528+03:00Γειά σου Λίζα!
Το γάλα τα νοστιμίζει και τα γλυκα...Γειά σου Λίζα! <br />Το γάλα τα νοστιμίζει και τα γλυκαίνει! Τους πάει πολύ! Είναι ένα φαγητό που αποκτά πολύ ωραία γεύση αν χρησιμοποιήσεις γάλα αντί για νερό. <br />Τώρα όσον αφορά στο εβαπορέ θα σου πω το εξής. Το εβαπορέ μοιάζει πολύ με την κρέμα γάλακτος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται πολύ ζουμερό και κρεμώδες το φαγητό. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξολοκλήρου γάλα φρέσκο για να δω το αποτέλεσμα και άρα αυτό που εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις αν δεν θες να βάλεις μόνο εβαπορέ, είναι να χρησιμοποιήσεις μισό εβαπορέ και μισό φρέσκο για πιο light αποτέλεσμα! <br />Ελπίζω να βοήθησα!! <br />Καλό σου βραδυ!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-15779018959574023642015-04-28T00:16:31.711+03:002015-04-28T00:16:31.711+03:00Πως φαίνεται ο τακτικός άνθρωπος από χιλιόμετρα!!!...Πως φαίνεται ο τακτικός άνθρωπος από χιλιόμετρα!!! χαχαχαχαχαχαα<br />Χρύσα είναι πολύ παλιομοδίτικο φαγητό. Δεν εκπλήσσομαι που ήταν απο τα πρώτα φαγητά που έμαθες να φτιάχνεις. Αλλωστε εκτός από τον κιμά δεν έχει καμία απολύτως δυσκολία!! <br /><br />Σε ευχαριστώ πολύ ! <br />Καλή σου εβδομάδα!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-11731105289033383932015-04-28T00:14:11.520+03:002015-04-28T00:14:11.520+03:00Δεν έχει μείνει ούτε κόκκος κιμά, ούτε τρύπα από κ...Δεν έχει μείνει ούτε κόκκος κιμά, ούτε τρύπα από κανελόνι, ούτε σταγόνα σάλτσας, ούτε ψίχουλο τυριού!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα<br />Την επόμενη φορά ειδοποίησέ με νωρίτερα Πηνελόπη και θα σου ετοιμάσω διπλή μερίδα!!!!!!! <br /><br />Φιλιά πολλάα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-46934419644407604472015-04-28T00:12:54.978+03:002015-04-28T00:12:54.978+03:00Γειά σου Δέσποινα!
Ωραίο και αυτό με την κρέμα γά...Γειά σου Δέσποινα! <br />Ωραίο και αυτό με την κρέμα γάλακτος. Σίγουρα λίγο πιο θερμιδογόνο αλλά τι να το κάνεις? Η γεύση θα είναι τέλεια! Το τυρί αφ ενός δίνει νοστιμιά και αφετέρου κρατάει το φαγητό ζουμερό ! Το κασέρι είναι για μένα το ιδανικό μιας και λιώνει όμορφα αλλά και είναι τόσο ήπιο όσο χρειάζεται για αυτό το φαγητό. <br /><br />Καλό σου βράδυ! Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-35655667178104654952015-04-28T00:10:40.754+03:002015-04-28T00:10:40.754+03:00Ωωω! Και με κρέπες θα είναι εκπληκτικό!!!! Είμαι σ...Ωωω! Και με κρέπες θα είναι εκπληκτικό!!!! Είμαι σίγουρη. <br />Βέβαια είναι και λίγο ο μπελάς του να φτιάξεις τα ζυμαράκια κρέπας που ανεβάζει σε level το χρόνο μαγειρέματος αλλά σίγουρα θα αξίζει πολύ! Δοκίμασέ το ωστόσο και με τα κανελόνια για κάτι πιο γρήγορο. Νομίζω θα σου αρέσουν! <br /><br />Σε φιλώ Εύη μου! <br />Σε ευχαριστώ πολύ!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-2706155223901009542015-04-28T00:08:32.588+03:002015-04-28T00:08:32.588+03:00χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα
Γελάω από την ώρα που...χαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα<br /> Γελάω από την ώρα που το είδα αυτό που γράφεις για το κορνέ!!! <br />Μα δεν μπορώ να το συλλάβω. Μόνο εσύ θα μπορούσες να σκεφτείς κορνέ για τον κιμά! <br />Respect Τάνια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι άλλο?Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-13875161172386939032015-04-28T00:07:04.073+03:002015-04-28T00:07:04.073+03:00Αυτοκολακεύσου Φωτεινή μου!!
Χρειάζεται ΚΑΙ αυτό!...Αυτοκολακεύσου Φωτεινή μου!! <br />Χρειάζεται ΚΑΙ αυτό!!!!!!!!! Δεν είναι κακό και ούτε να αισθάνεσαι ενοχές!! χαχαχαχαχαχα<br />Δηλαδή τι? Δεν μπορείς να επιβεβαιώσεις πως αυτό το φαγητό που κάνεις κι εσύ πανομοιότυπα είναι πολύ νόστιμο? Ίσα ίσα "διαφήμηση" μου κάνεις που γράφεις ότι το φτιάχνεις έτσι και βγαίνει σούπερ! Αρα έλα να αλληλοκολακευθούμε!!! χαχαχαχαχαχαχα <br />Σε πειράζω κι εγώ με τη σειρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <br /><br />Όσο για τις μακροσκελείς αναρτήσεις, ξέρω ότι εσένα μπορεί να μην σε κουράζουν γιατί απλά χαίρεσαι να με διαβάζεις αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους. Παρ΄όλα αυτά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Η υπερανάλυση νομίζω πως είναι το κλειδί της επιτυχίας για τις συνταγές μαγειρικής. Αλλωστε αυτό που εγώ μπορεί να θεωρώ δεδομένο, για κάποιον άλλο δεν είναι!!!! <br /><br />Σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά! <br />Σε φιλώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-71775316684425783372015-04-28T00:02:27.063+03:002015-04-28T00:02:27.063+03:00Γειά σου Αλεξάνδρα! Χαίρομαι που τα κανελόνια στάθ...Γειά σου Αλεξάνδρα! Χαίρομαι που τα κανελόνια στάθηκαν η αφορμή για να μιλήσεις!! <br />Ήταν προφανώς καλό κίνητρο! χαχαχα Λοιπόν, πέρα από το χιούμορ, πολλοί χρησιμοποιούν νερό αντί για γάλα. Οκ, καλό είναι δε λέω, τη δουλειά του την κάνει. Όμως το γάλα τα γλυκαίνει και τα κάνει ζουμερά. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που χρησιμοποιώ εβαπορέ αδιάλυτο καθώς μοιάζει κατά πολύ με την κρέμα γάλακτος. Φαντάζεσαι λοιπόν ποσο ζουμερά και νόστιμα γίνονται! <br />Δοκίμασέ τα και πραγματικά θα με ενδιέφερε να μου πεις αν σου άρεσαν !! <br /><br />Καλό σου βράδυ και ευχαριστώ πολύ!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-31060779897337639672015-04-27T23:58:28.513+03:002015-04-27T23:58:28.513+03:00Γειά σου Αθηνά μου!!!
Σε ευχαριστώ πολύ!! Να έχου...Γειά σου Αθηνά μου!!! <br />Σε ευχαριστώ πολύ!! Να έχουμε μια όμορφη και ηλιόλουστη εβδομάδα!! <br />Και νόστιμη φυσικά!!! χεχεχε <br /><br />Φιλιά!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-85284991480937007862015-04-27T23:57:04.322+03:002015-04-27T23:57:04.322+03:00Ορίστε λοιπόν μια ωραία συνταγή για να της κάνεις ...Ορίστε λοιπόν μια ωραία συνταγή για να της κάνεις την επιθυμία πραγματικότητα!!! <br />Κάνε την έκπληξή σου Ζήνα!!!!!!!!!!!!!! Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-8439212655519286332015-04-27T23:55:57.803+03:002015-04-27T23:55:57.803+03:00Άρη δεν νομίζω ότι το έχω αντιληφθεί.
Πραγματικά ...Άρη δεν νομίζω ότι το έχω αντιληφθεί. <br />Πραγματικά δεν ξέρω. Κάνω απλά ενστικτωδώς αυτό που θα μου άρεσε να δω καπου αλλού. Και μάλιστα με λειψά μέσα και εντελώς εμπειρικά. Δυστυχώς μου λείπει και η τεχνογνωσία και τα πράγματα που θα ήθελα να έχω για μια ολοκληρωμένη φωτογράφιση. <br />Αν ωστόσο όπως λες σου λένε κάτι οι φωτογραφίες μου τότε χαίρομαι πολύ. Ίσως είναι η ψυχή που βάζω και τίποτα παραπάνω. <br /><br />Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως!!!!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-13178003939817109362015-04-27T23:52:06.189+03:002015-04-27T23:52:06.189+03:00Εμ, τις δύσκολες ώρες διαλέγεις κι εσύ να περιηγηθ...Εμ, τις δύσκολες ώρες διαλέγεις κι εσύ να περιηγηθείς στα μπλόγκς!!! <br />Τι το θες? Πάρε τουλάχιστον κάτι να μασουλάς ώστε να μην λιγουρεύεσαι!! <br />Το γάλα πάντως είναι θαυματουργό σε αυτή την περίπτωση! Γλύκισμα! <br /><br />Φιλιά Ζαμπία μοΥ!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-21764770718853763542015-04-27T23:50:21.415+03:002015-04-27T23:50:21.415+03:00Το γάλα όπως είπα και πιο πάνω το γλυκίζει το φαγη...Το γάλα όπως είπα και πιο πάνω το γλυκίζει το φαγητό. Το νερό το κάνει πιο φλατ ενώ το γάλα πιο κρεμώδες και νόστιμο. Δοκίμασε και αυτή την εκδοχή γιατί νομίζω δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου!!! Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-10725802616302316572015-04-27T23:48:56.991+03:002015-04-27T23:48:56.991+03:00χαχαχχαχαχαχα
Εμένα πάντως Νίκη αυτό που μου έκαν...χαχαχχαχαχαχα <br />Εμένα πάντως Νίκη αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι το πως κατάφερες να γεμίσεις τα βρασμένα κανελόνια που θα ήταν μαλακά και θα τσάκιζαν. Αυτό θα ήθελε πολύυυυυ υπομονη!! <br />Αφού όμως βρήκες την ιδανική για σένα συνταγή, τότε άξιζαν οι προσπάθειες. Και μάλιστα για να κάνεις τόσες πολλές και να μην τα παρατήσεις σημαίνει ότι σου αρέσει πραγματικά αυτό το φαγητό!!! <br /><br />Καλό σου βράδυ!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-80729779042112607112015-04-27T23:45:45.520+03:002015-04-27T23:45:45.520+03:00Γειά σου Κική μου!!!
Εθισμός δε λες τίποτα!!! Χαί...Γειά σου Κική μου!!! <br />Εθισμός δε λες τίποτα!!! Χαίρομαι που σου άρεσε κι εσένα τόσο πολύ! <br /><br />Σου εύχομαι μια όμορφη ανοιξιάτικη εβδομάδα!!! <br />Φιλια!!!!!!!!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-14430252169419962552015-04-27T23:43:10.816+03:002015-04-27T23:43:10.816+03:00Οικογενειακό και ρετρό φαγητό! Το τρώω κατ΄αυτό το...Οικογενειακό και ρετρό φαγητό! Το τρώω κατ΄αυτό τον τρόπο από παιδί. <br />Δεν έχει απογοητεύσει ποτέ κανέναν. Όσο για την κρούστα με το κασέρι, αν θες το αφήνεις να ξεροψηθεί λίγο περισσότερο. Εγώ το προτιμώ έτσι μαλακό και ζουμερό. <br /><br />Καλή εβδομάδα Κικίτσεν μου!!! <br />Φιλια!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.com