tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post8346539446689289381..comments2024-03-02T09:46:33.535+02:00Comments on Food for thought: Παγωτό ΦιστίκιΧρυσαυγήhttp://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-6452300847393972762013-06-17T19:14:53.846+03:002013-06-17T19:14:53.846+03:00καταπληκτική συνταγή καταπληκτικές φωτογραφίες...τ...καταπληκτική συνταγή καταπληκτικές φωτογραφίες...τις βλέπω και μου τρέχουν τα σαλιαElliniko Xreos sti Gastronomiahttps://www.blogger.com/profile/12673516281229636295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-14802450850821444432013-06-11T00:12:07.565+03:002013-06-11T00:12:07.565+03:00Καλά έκανες και δεν έβαλες χρώμα! Μα δείχνει τέλει...Καλά έκανες και δεν έβαλες χρώμα! Μα δείχνει τέλειο!!!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-34456359977009092882013-06-10T23:54:12.639+03:002013-06-10T23:54:12.639+03:00Καλησπέρα Χρυσό κορίτσι!!!Χαίρομαι πολύ που εμπιστ...Καλησπέρα Χρυσό κορίτσι!!!Χαίρομαι πολύ που εμπιστεύτηκες αυτήν την συνταγή.Είναι ένα υπέροχο παγωτό που φέρνει γεύση και άρωμα από τα παλιά...Η peps και η Οσκαροδαφνωστεφανωμένη Ζαμπία είναι οι τέλειοι κριτές και ειλικρινά νιώθω μια υπερηφάνεια που έστω από τα δικά σου χέρια δοκίμασαν μια συνταγή μου.Σε ευχαριστώ πολύ για την συνεχή αναφορά του ονόματος μου και φυσικά τους λοιπούς blogger.Οι δε φωτογραφίες είναι άκρως ελκυστικές....Ρεαλιστικές,χωρίς αυτό τον ιλουστρασιον στυλ,που σε απωθεί να δοκιμάσεις την συνταγή. Αναβλύζουν από φυστικένια γεύση και βελούδινη υφή!! Φιλιάααααααα στα κορίτσια σου!marahttps://www.blogger.com/profile/10960501159732341732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-2169985141714098032013-06-10T14:07:06.000+03:002013-06-10T14:07:06.000+03:00Χρυσαυγή μου το παγωτό σου φαίνεται τέλειο!! Συμφω...Χρυσαυγή μου το παγωτό σου φαίνεται τέλειο!! Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή σου να αποφύγεις να το χρωματίσεις. Το φυσικό είναι και το πιο ωραίο! Το ουίσκι πρέπει να του δίνει και μια ξεχωριστή νότα. Σ' ευχαριστούμε για την υπέροχη συνταγή (και την Μάρα επίσης)!<br />Φιλιά πολλά!Magdahttp://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.nl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-14800477677827125422013-06-09T08:23:28.591+03:002013-06-09T08:23:28.591+03:00Δεν ξέρω από γεύση αλλά από εικόνα...δεν υπάρχουν ...Δεν ξέρω από γεύση αλλά από εικόνα...δεν υπάρχουν λόγια μπράβο σου φαίνεται καταπληκτικό.Θα το προσπαθήσω!spoon_n_lovehttps://www.blogger.com/profile/08890969590567978598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-41089871383331244632013-06-08T01:43:58.568+03:002013-06-08T01:43:58.568+03:00Πρέπει να είναι καταπληκτικό το παγωτό σου Χρυσαυγ...Πρέπει να είναι καταπληκτικό το παγωτό σου Χρυσαυγή μου! Και ξέρω πόσο πολύ ταιριάζει και η γεύση του ουίσκι, που σπάει την γαλατίλα! Χίλιες φορές καλύτερα χωρίς χρώμα! Αρκετά τρώμε χωρίς να το ξέρουμε και χωρίς να το θέλουμε! Όσο μπορούμε να τα αποφύγουμε τόσο το καλύτερο!<br />Οι φωτογραφίες σου εξαιρετικές! Διαρκώς βελτιώνεσαι αγγίζοντας την τελειότητα!<br />ΦιλάκιαΑγγελικη Νhttps://www.blogger.com/profile/06409885007323501563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-32634923184515614132013-06-07T23:02:07.446+03:002013-06-07T23:02:07.446+03:00Ευχαριστώ πολύ Ρούλα μου!
Χαίρομαι που άρεσε τελ...Ευχαριστώ πολύ Ρούλα μου! <br /><br />Χαίρομαι που άρεσε τελικά γιατί εμείς το λατρέψαμε!!! <br /><br />Φιλιά πολλά, καλό ΣΚ!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-12263835629098397052013-06-07T23:01:28.225+03:002013-06-07T23:01:28.225+03:00Τελικά και λίγο παραπάνω να ήταν το ουίσκι δεν θα ...Τελικά και λίγο παραπάνω να ήταν το ουίσκι δεν θα πείραζε καθόλου!!!! <br />Δεν ήταν εμφανές στο τελικό αποτέλεσμα. <br /><br />Φιλάκια πολλά!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-74591352130139718952013-06-07T23:00:39.510+03:002013-06-07T23:00:39.510+03:00Καλησπέρα Ελένη μου!
Όντως μπορείς να κάνεις αρκε...Καλησπέρα Ελένη μου! <br />Όντως μπορείς να κάνεις αρκετές παραλλαγές στη βασική συνταγή του παγωτού. <br />Το φιστίκι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και νόστιμη προσθήκη αν βέβαια αρέσει. <br />Αλλά και η σοκολάτα... είναι η αιώνια αγάπη που χωράει παντού. <br /><br />Ευχαριστώ πολύ!!! <br /><br />Φιλάκια!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-39350325593665570262013-06-07T22:58:47.478+03:002013-06-07T22:58:47.478+03:00Γειά σου Μάριον γλυκιά!
Σε ευχαριστώ πολύ.
Καλό...Γειά σου Μάριον γλυκιά! <br />Σε ευχαριστώ πολύ. <br /><br />Καλό Σαββατοκύριακο σου εύχομαι!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-33233194791235190612013-06-07T22:54:08.836+03:002013-06-07T22:54:08.836+03:00Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Mookie.
Χαίρομαι που άρεσε ...Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Mookie.<br />Χαίρομαι που άρεσε τελικά το χρώμα γιατί πραγματικά ταλαντεύτηκα πολύ σχετικά με την προσθήκη χρώματος ζαχαροπλαστικής. <br />Ήταν πολύ νόστιμο και σίγουρα θα επαναληφθεί!<br /><br />Σε φιλώ !!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-45246791498356854862013-06-07T16:53:57.197+03:002013-06-07T16:53:57.197+03:00Ε εντάξει θεικό παγωτό Χρυσαυγή μου!!!
Εξαιρετικές...Ε εντάξει θεικό παγωτό Χρυσαυγή μου!!!<br />Εξαιρετικές φωτογραφίες.<br />Φιλιά πολλά.Roula Tofeahttps://www.blogger.com/profile/09827885078519120495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-57978336507640487392013-06-07T16:29:05.061+03:002013-06-07T16:29:05.061+03:00Φαίνεται τέλειο στις φωτογραφίες! Φαντάζομαι ότι ε...Φαίνεται τέλειο στις φωτογραφίες! Φαντάζομαι ότι είναι εξίσου ωραίο και στη γεύση! Σλουρπ σλουρπ!<br />Όσο για το ουισκάκι, καλοδεχούμενο! ;-)<br />Φιλιά πολλά!sundayspoonhttps://www.blogger.com/profile/08408558821827279330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-31826249856406143762013-06-07T15:08:46.633+03:002013-06-07T15:08:46.633+03:00Φανταστικό το παγωτό σου, Χρυσαυγή μου! Μπράβο και...Φανταστικό το παγωτό σου, Χρυσαυγή μου! Μπράβο και στη Μάρα, ως πρώτη διδάξασα!<br />Η υφή του καταπληκτική. Το φτιάχνω κι εγώ, λευκό ή με νιφάδες σοκολάτας, γιατί δεν μας αρέσει το φιστίκι!<br />Οι φωτό σου, ομολογώ, καταπληκτικές! Εύγε!<br />ΦιλιάHelen Grhttps://www.blogger.com/profile/01656569715663437587noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-40176359540350486622013-06-07T08:23:41.430+03:002013-06-07T08:23:41.430+03:00XaxaxaxaXaxaxaxapepshttps://www.blogger.com/profile/04528927378464496900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-63963544052807949602013-06-06T22:36:01.580+03:002013-06-06T22:36:01.580+03:00Μαρθούλα μου ευχαριστώ πολύ!!!
Η αμαρτία πάει σε ...Μαρθούλα μου ευχαριστώ πολύ!!! <br />Η αμαρτία πάει σε όποιον το τρώει και όχι σε αυτόν που το φτιάχνει!!! χαχαχαΧρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-29235806025099073502013-06-06T22:35:30.992+03:002013-06-06T22:35:30.992+03:00Φτιάξε, φτιάξε και θα το περιμένω με αγωνία!!
Φάτ...Φτιάξε, φτιάξε και θα το περιμένω με αγωνία!! <br />Φάτε τα παλιά και φτιάξε το φιστίκι πριν γεννήσεις!!! χαχαχα. <br />Κι εγώ το ίδιο ακριβώς έχω πάθει με το φιστίκι. Χθες βράδυ έφαγα την τελευταία δόση του, γιατί έφτιαξα ένα άλλο καινούριο και χρειαζόμουν το σκεύος για να το βάλω στην κατάψυξη!! Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-51350275009314102062013-06-06T22:33:25.399+03:002013-06-06T22:33:25.399+03:00Ξέρω ότι έχεις αδυναμία στα παγωτά και αυτό στο συ...Ξέρω ότι έχεις αδυναμία στα παγωτά και αυτό στο συστείνω ανεπιφύλακτα Ερμιόνη μου. <br />Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια περί φωτογραφιών. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η φωτογράφιση μου έκανε τη χάρη και βγήκε καλύτερη απ΄ ότι την περίμενα!! <br /><br />Σε φιλώ πολύ !!!!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-80562572645688550852013-06-06T22:31:48.039+03:002013-06-06T22:31:48.039+03:00Γειά σου Ερη !!!!
Τέλεια! Τα κατάλαβα και με το ...Γειά σου Ερη !!!! <br /><br />Τέλεια! Τα κατάλαβα και με το παραπάνω! Ωραίο το κόλπο σου με τη βανίλια. Πραγματικά με ενδιαφέρει πολύ. Όσο για την αργοπορημένη σου απάντηση, μην στεναχωριέσαι! Όλα καλά! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!! <br /><br />Σε φιλώ πολύ!!!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-34451880568448825892013-06-06T22:28:12.469+03:002013-06-06T22:28:12.469+03:00Μόνον δύο τα χτυπήματα κι αυτά θανατηφόρα !!!
Πην...Μόνον δύο τα χτυπήματα κι αυτά θανατηφόρα !!! <br />Πηνελόπη αξίζει να την μελετήσεις τη συνταγή! <br /><br />Θα σας αρέσει πολύ το παγωτό και ειδικά στον μικρότερο της παρέας!<br /><br />Καλό σου βράδυ !!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-29760918529015123352013-06-06T22:27:00.097+03:002013-06-06T22:27:00.097+03:00Όσες φορές κι αν το φτιάξει κανείς Ζαμπία, τέλειο ...Όσες φορές κι αν το φτιάξει κανείς Ζαμπία, τέλειο θα γίνει. Φρόντισε γι΄ αυτό η Μάρα με την άρτια συνταγή της. Εμείς φροντίζουμε για την σωστή εκτέλεση του παγωτού και την άμεση κατανάλωσή του!! <br /><br />Το παγωτοσκεύος δυστυχώς δεν το βρίσκεις. Χρονολογείται πίσω από το 1979, απόκτημα της μητέρας μου τον πρώτο καιρό του έγγαμου βίου της. Υπάρχουν φυσικά παρεμφερή, αλλά τόσο ίδια όχι. Ετυχε να ψάξω πέρσι για μια φίλη που το είδε και της άρεσε πολύ, αλλά βρήκα κάποια υποδεέστερα και μικρότερης χωρητηκότητας. Λυπάμαι πολύ!!! <br /><br />Σε φιλώ Ζαμπία μου!!!Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-41360030792260869232013-06-06T22:22:39.562+03:002013-06-06T22:22:39.562+03:00Επ ουδενί θέλω να σε καταστρέψω Φωτεινή μου!
Αν χ...Επ ουδενί θέλω να σε καταστρέψω Φωτεινή μου! <br />Αν χρειαστεί να σε σώσω από την βουλιμία, την πλεονεξία και την παχυσαρκία θα κατεβάσω ακόμα και την ανάρτηση... Ε, ναι λοιπόν! Το δηλώνω!<br /><br />Εσύ και ο καταψύκτης μπορεί να είστε σύμμαχοι στο να κρύβετε τις απαγορευμένες γευστικές απολαύσεις, αλλά εγώ δεν θα συνεναίσω στο κακό! <br /><br />Η επόμενή μου ανάρτηση σου υπόσχομαι να είναι light και απολαυστική, έτσι ώστε να μην σε αναγκάσω ξανά να νιώσεις όλα τα παραπάνω συναισθήματα! <br /><br />Σου στέλνω 2-3 light φιλιά γι΄ αρχή και αν είσαι καλό κορίτσι θα έχεις κι άλλα!!! Χρυσαυγήhttps://www.blogger.com/profile/07667519998646496706noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-46488458337980965152013-06-06T21:50:43.074+03:002013-06-06T21:50:43.074+03:00Πολυ ωραίο Χρυσαυγή μου.
Φαντάζομαι γεύση το παγωτ...Πολυ ωραίο Χρυσαυγή μου.<br />Φαντάζομαι γεύση το παγωτό..καλά έκανες και δεν έβαλες χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ετσι είναι καλύτερο.<br />Μπράβο σου :)<br /><br />Φιλιά πολλά Μarion,https://www.blogger.com/profile/12542224580884532507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-11507579082613847412013-06-06T21:48:32.802+03:002013-06-06T21:48:32.802+03:00Φανταστικό το παγωτό φιστίκι! Μου αρέσει το χρώμα ...Φανταστικό το παγωτό φιστίκι! Μου αρέσει το χρώμα όπως είναι <br />και η υφή του παγωτού στις φώτο, καταπληκτική. <br />Πολύ καλές οι 2 τελευταίες φώτο, μπράβο.<br />Φιλιά.mookieshttps://www.blogger.com/profile/08011594877602966493noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2049640054917179643.post-53547071059871120802013-06-06T17:19:50.324+03:002013-06-06T17:19:50.324+03:00Αμαρτωλό , πεντανόστιμο και πανέμορφο με τις φωτογ...Αμαρτωλό , πεντανόστιμο και πανέμορφο με τις φωτογραφίες σου Χρυσαυγή μου!!!Marthahttps://www.blogger.com/profile/18265684395001389805noreply@blogger.com