15 Μαρτίου 2012

Χοιρινές μπριζόλες μαριναρισμένες με δενδρολίβανο, μουστάρδα και μπαλσάμικο



Ένα ευχαριστώ κι μια συγνώμη !!


         Εδώ και αρκετό καιρό δέχομαι, από τις φίλες blogers, προσκλήσεις για διαδικτυακά παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω όσες με πρότειναν και μου έδωσαν τη σκυτάλη, αλλά απόφασή μου είναι να μην παίξω πια!

         Το έκανα μία φορά από περιέργεια. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο κλήθηκα να απαντήσω ερωτήσεις, όπως συνηθίζεται. Δεν υπάρχει ο χρόνος όμως από τη μεριά μου, να το κάνω αυτό σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση, δεδομένου ότι τα παιχνίδια έχουν πληθύνει πολύ και διοργανώνονται συνεχώς καινούρια. Γνωρίζω ότι ένας από τους σκοπούς που διεξάγονται, είναι να γνωριστούμε καλύτερα και να βγει η ψυχή, ο χαρακτήρας του ερωτηθέμενου, εάν και εφόσον βέβαια αυτός απαντήσει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που τίθενται. 




        Πιστεύω όμως ότι στην δική μου περίπτωση, όποιος θέλει να με γνωρίσει και να με καταλάβει, μπορεί να το κάνει, διαβάζοντας τα κείμενά μου, των οποίων μεγάλο μέρος είναι αυτοβιογραφικό και είναι εκφραστές των απόψεών, των πεποιθήσεων, των ιδεών και των αρχών μου. Μάλιστα, με σκιαγραφούν πολύ περισσότερο από το να απαντήσω σε ερωτήσεις για το πώς πίνω τον καφέ μου, ή αν προτιμώ το άσπρο χρώμα έναντι του μαύρου. Στα κείμενά μου ειλικρινά καταθέτω ψυχή και αυτός είναι ο μοναδικός και απόλυτος καθρέπτης του χαρακτήρα μου.

        Χωρίς λοιπόν καμία μομφή, χωρίς ίχνος σνομπισμού ή απαξίωσης γι΄ αυτούς που παίζουν, θέλω απλώς να δηλώσω παραίτηση, καθώς τον τελευταίο καιρό δέχθηκα αρκετές προσκλήσεις στις οποίες δεν ανταποκρίθηκα. 

        Ένα ευχαριστώ, γι΄ ακόμη μια φορά σε όσες κυρίες μου έστειλαν προσκλήσεις! Και μία συγνώμη που δεν συμμετείχα! Μερικές από τις φίλες που με κάλεσαν και αυτή τη στιγμή θυμάμαι, είναι η Ερμιόνη, η Έλενα, η Ελένη, η Cona, η κουκουβάγια Βέρα και ας με συγχωρήσουν οι υπόλοιπες αν τυχόν ξεχνώ καμία! Καλή συνέχεια εύχομαι σε όσες παίζουν! Με ενδιαφέρον θα παρακολουθώ τα γραφόμενά σας!!



ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ, ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ

Υλικά:

1) 5 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
2) 4 γεμάτες κουταλιές της σούπας μουστάρδα
3) 50 ml ξύδι μπαλσάμικο
4) 50 ml ελαιόλαδο
5) 2-3 κουταλιές της σούπας δενδρολίβανο φρεσκο ψιλοκομμένο
6) Αλάτι
7) Πιπέρι



Μέθοδος:

Αφού πλύνουμε τις μπριζόλες, της αλατοπιπερώνουμε.

Σε μεγάλο μπολ της βάζουμε μέσα και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. 



Δουλεύουμε τις μπριζόλες με τα χέρια μας έτσι ώστε να αλειφτούν παντού με τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον.

Την ώρα που θέλουμε να τις ψήσουμε τις βάζουμε σε αντικολλητικό ταψί μαζί με την μαρινάδα τους.



Τις ψήνουμε σε μέτριο φούρνο γυρίζοντάς τες 1-2 φορές κατά τη διάρκεια του ψησίματος.



 Ίσως χρειαστεί να προσθέσουμε και ελάχιστο νερό (περίπου μισό ποτήρι του κρασιού) αν δούμε ότι έχουν στεγνώσει αλλά δεν έχουν ψηθεί ακόμα. Ο χρόνος ψησίματος εξαρτάται από το πάχος της κάθε μπριζόλας.

 Καλή επιτυχία!!!




36 σχόλια:

  1. Πολύ ειλικρινής!! πραγματικά σε συγχαίρω γι'αυτό γιατί δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν το τσαγανό να το κάνουν αυτό.
    Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ έχω πρόβλημα με αυτό γιατί όπως λες κι εσύ δεν υπάρχει χρόνος. Οι υποχρεώσεις πολλές και μερικές φορές ούτε να σχολιάσω δεν έχω χρόνο.
    Οι μπριζόλες πολύ νόστιμες όταν μαριναρίζονται.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ Μαρί για την κατανόηση !

      Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, όπως των περισσοτέρων! Στην Αθήνα που μένω δεν έχω συγγενείς ή κάποια βοήθεια με τα παιδιά και όλα περνούν από εμένα. Πολλές φορές δεν έχω χρονο ούτε να κάνω μπάνιο μέσα στην ημέρα. Με αυτά τα παιχνιδια έχει αυξηθεί κατά πολύ η ήδη αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει για να "βγει" μια ανάρτηση στον "αέρα". Αν ήταν μία στο τόσο... οκ! Αλλά με τους ρυθμούς που γίνονται δεν μπορώ να ακολουθήσω.

      Όφειλα να το πω και να γνωστοποιήσω τις θέσεις μου γιατί δεν μου αρέσει να κάνω την "πάπια" από τη στιγμή που μου γίνονται προτάσεις να παίξω. Είμαι ειληκρινής... και όποιος το εκτιμήσει!

      Φιλιά πολλά και ευχαριστώ ειληκρινά για τα καλά σου λόγια,
      τα οποία με ξάφνιασαν (ευχάριστα φυσικά)!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ νόστιμες φαίνονται.
    Και ο παπαρουνόσπορος {παπαρουνόσπορος δεν είναι;} εμπνευσμένη προσθήκη στη φωτογράφιση.
    Καλημέρα και φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαυροκούκι είναι Στέλλα μου! Όχι παπαρουνόσπορος!
      Τέλος πάντων.. Η φωτογράφιση αυτή μου βγήκε χάλια! Δεν με ικανοποίησε καθόλου. Βλέπεις είχε συννεφιά εκείνη την ημέρα και τρόμαξα να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες. Είχα βγάλει και ένα σωρώ άλλες, τις οποίες έσβησα.

      Πάντως η τέλεια γεύση τους δεν αλλάζει με τη συννεφιά! Πραγματικά ήσαν τέλειες οι μπριζόλες αυτές!!

      Φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Χρυσαυγή! Οι μπριζόλες σου φαίνονται απίστευτα ζουμερές! Είναι η μαρινάδα που κάνει τη διαφορά! Δεντρολίβανο και μουστάρδα δίνουν υπέροχη γεύση και φίνο άρωμα, με το μπαλσάμικο δεν τα πάω καλά οπότε πιθανόν να το αντικαθιστούσα με ένα καλό κόκκινο κρασί!
    Το θέμα του χρόνου είναι πραγματικά ζόρικο!! Η αλήθεια είναι ότι θέλει οργάνωση, όρεξη και αποφασιστικότητα για να τα προλαβαίνεις όλα! Κακά τα ψέματα, ο σύγχρονος ρόλος μας είναι πολύπλευρος... γυναίκες, σύζυγοι, μητέρες, εργαζόμενες με φίλους και ενδιαφέροντα! Ακούγεται εξοντωτικό, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι η καθημερινότητά μας!
    Ωστόσο πάντα χαίρομαι όταν με καλούν να παίξω! Κατά κάποιο τρόπο νιώθω παιδάκι και μάλιστα καθόλου απομονωμένο από τους φίλους του! Θα το παλέψω και θα ξεκλέψω λίγο χρόνο απλά γιατί το θέλω!
    Νομίζω πάντως ότι αρκετές από τις ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε είναι πολύ ενδιαφέρουσες, ουσιώδεις και στοχευμένες και δίνουν μια συμπυκνωμένη εικόνα του χαρακτήρα μας! Προσωπικά χάρηκα πολύ που διάβασα τις απαντήσεις πολλών bloggers, κατάλαβα αρκετά πράγματα για το πώς σκέφτονται και ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα που δεν διάβασα τις δικές σου!
    Η επιλογή σου ωστόσο είναι απολύτως κατανοητή και σεβαστή!
    Να έχεις μια πολύ όμορφη μέρα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμιόνη, τελικώς μπορεί να έχεις δίκιο. Πιθανότατα να μην το θέλω τόσο, όσο εσύ!

      Παρόλ΄αυτά δεν νιώθω καθόλου απομονωμένη από τους διαδικτυακούς μου φίλους επειδή απλώς δεν παίζω! Την ευχαρίστηση την αντλώ από τα σχόλια που ανταλλάσουμε μεταξύ μας, από τα κείμενα που διαβάζω, από τις όμορφες φωτογραφίες που τυχαίνει πολλές φορές να βγάζω και φυσικά από αυτές που βλέπω να έχουν βγάλει οι άλλοι και τέλος από συνταγές που με το που θα τις διαβάσω με πιάνει η ανίκητη επιθυμία να τις γράψω για να μην τις χάσω ποτέ, τόσο που μου αρέσουν !!

      Πάντως για μία ακόμη φορά θα πω, ότι όφειλα να διαχωρίσω τη θέση μου, γιατί απλώς το θεωρώ έντιμο απέναντυ σε αυτούς που μου προτείνουν να συμμετάσχω.

      Ξέρω ότι ίσως σε ξένισε η στάση μου, αλλά έτσι είμαι εγώ. Καλή, κακή, ψυχρή, επιλεκτική, ανένταχτη, ακοινώνητη, ειληκρινής... Όπως θέλει ο καθένας μπορεί να με χαρακτηρήσει.

      ... πάντως το μπαλσάμικο ξανακοίταξέ το! Είναι πολύ ωραίο το ξύδι αυτό με την γλυκιά γεύση!! Μπορεί με την κατάλληλη συνταγή να αναθεωρήσεις όπως έκανες και με το ξυνόγαλα!! χιχιχι

      Φιλιά πολλά και καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Χρυσαυγή μου, όχι δεν με ξένισε η στάση σου! Ειλικρινά σέβομαι απόλυτα αυτά που έγραψες, τα καταλαβαίνω σε σημείο ταύτισης και ίσα-ίσα που μ' άρεσε η κίνησή σου να ξεκαθαρίσεις τους λόγους για τους οποίους δεν παίζεις!
      Προφανώς αν κάποιος επιλέγει να μη συμμετάσχει, έχει τους λόγους του και σε καμία περίπτωση δεν κακοχαρακτηρίζεται! Τη γνώμη μου για σένα, καθώς και τη συμπάθειά μου, στην έχω πει αρκετές φορές! Δεν ξέρω αν το σχόλιό μου έμοιαζε με αυστηρή κριτική, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου...

      Διαγραφή
    3. Ερμιόνη μου δεν μου έμοιαζε καθόλου με αυστηρή κριτική το σχόλιό σου!
      Ξέρεις... πολλές φορές με τον γραπτό λόγο χάνεται ο τόνος και το χρώμα της φωνής και μπορει να παρερμηνευτούν τα γραφόμενα. Ενώ όταν τον έχεις τον άλλο απέναντυ, είναι διαφορετικά!

      Φιλιά πολλά!!!! :-)

      Διαγραφή
  4. Αρωματικές, ζουμερές, νόστιμες οι μπριζολίτσες σου!
    Το δεντρολίβανο και η μουστάρδα ταιριάζουν όμορφα, εγώ βάζω και χυμό εσπεριδοειδών πολλές φορές!
    Για τα υπόλοιπα, οι επιλογές του καθενός σεβαστές!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος και ο χυμός εσπεριδοειδών!!
      Καλή η σκέψη! Σου λέω Έλενα είναι πολύ νόστιμες!
      Οι δικοί μου ξετρελλάθηκαν!
      Τόσο απλά, τόσο εύκολα και γίνεται ένα πολύ νόστιμο φαγητό!
      Για μενα το καταλυτικό είναι το δενδρολίβανο, το οποίο ταιριάζει άψογα με το χοιρινό!

      Να σαι καλά!!!

      Διαγραφή
  5. Χρυσαυγή μου τα σάλια μου έπεσαν!!!!!νόστιμο ζουμερό και αγαπημένο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτιάξ΄το άμεσα!!
      Με τόσο λίγα υλικά ξεχυλίζει η νοστιμιά!!

      Φιλιά Τόνια!!

      Διαγραφή
  6. Χρυσαυγή μου καλησπέρα!!!Οι μπριζολίτσες σου είναι καταπληκτικές και πολύ ζουμερές!!!Οι επιλογές του καθενός σεβαστές όπως αναφέρει και η Έλενα παραπάνω!!!Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, Ελένη μου!
      Είναι όντως πολύ καλές! Μια δοκιμή θα σε πείσει!
      Φιλιά

      Διαγραφή
  7. Ξεκινώ με τις μπριζόλες..
    Φαίνονται νοστιμότατες. Το ξύδι μαλακώνει το κρέας και ψήνετε καλά.
    Το δενδρολίβανο του πάει πολύ.
    Πολύ ωραία συνταγή.

    Τώρα για αυτό με τις προσκλήσεις για τα παιχνίδια δεν νομίζω πως έκανες και κανένα έγκλημα που δεν έπαιξες. Το θεωρώ απόλυτα κατανοητό. Για όποιους λόγους και να έχεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβεσαι αυτόν που σε προσκαλεί ή οτιδήποτε άλλο. Κι εγώ καμια φορά μπορεί να μην το παρω είδηση νωρίς είτε αυτό είναι παιχνίδι είτε βραβείο.
    Το αναφέρω σε αναρτήσεις μου λίγο καθυστερημένα ομολογώ, ευχαριστώ αυτόν που με καλεσε και όλα καλά.
    Κι εγώ έπαιξα αυτό το παιχνίδι, κάλεσα κάποιους (συνήθως δεν καλώ γιατί απλά δεν μπορώ να ξεχωρήσω κάποια μπλογκς ή γιατί έχουν ήδη παιξει), κάποιες φίλες με ευχαρίστησαν και μου εξήγησαν απλά ότι είναι πιεσμένοι και δεν μπορούν να παιξουν. Το καταλαβαίνω και το κατανοώ , ως εκεί. Ουτε ψάχνω ''βαθύτερα'' να το αναλύσω.
    Ενα παιχνίδι είναι χαλαρό έτσι για να ξεφεύγουμε.
    Ωχ ..ένα κατεβατό έγραψα...χιχι :)

    Καλό απόγευμα & φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Μάριον!
      Οι καλοι λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!
      Και η υπερανάληση δεν προσθέτει τίποτα στην προκειμένη περίπτωση γιατί απλούστατα δεν υπάρχει κάτι να αναλυθεί!!

      Πάμε στις μπριζόλες τώρα που είναι και το φλέγον θέμα ... χιχιχι!!
      Αν δεν τις έχετε φάει έτσι, προτείνω να τις φτιάξεις! Θα σας αρέσουν πολύ! Βάζω στοίχημα!!!
      φιλιάααααα

      Διαγραφή
  8. Σαν να έχω μια μπουκιά από την μπριζόλα, μέσα στο στόμα μου και δεν θέλω να την μασήσω, αλλά ούτε και να την καταπιώ, για μην χάσω αυτή την υπέροχη αίσθηση που αφήνει στον ουρανίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέλεια η πρόταση σου για το μαρινάρισμα Χρυσαυγή μου. Θα το κάνω αυτό το Σαββατοκύριακο.
    Για τα παιχνιδάκια να σου πώ πως προσωπικά κάνω τις επιλογές μου.. ότι μου ταιριάζει το αναπαράγω και ότι δεν μου ταιριάζει το αφήνω στην άκρη.. Δεν το κάνω θέμα.. Δεν νομίζω ότι ποτέ κανείς παρεξηγήθηκε όταν δεν έπαιξα πολλά από τα "παιχνίδια" που κυκλοφορούν κάθε τρεις και λίγο..
    Συμφωνώ με αυτό που αναφέρεις ότι μέσα από τα κείμενα σου ο αναγνώστης σου σε γνωρίζει περισσότερο και έρχεται πιο κοντά σου μέσα από αυτά.. Σε άλλες πριπτώσεις όμως, υπάρχουν bloggers οι οποίοι δεν γράφουν κείμενα παρα μονο συνταγές. Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις αυτά τα παιχνίδια προσφέρουν μια κλεφτή ματιά στο ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που γράφουν.
    Πάντως αυτο που θέλω να τονίσω είναι ότι τα παιχνίδια δεν ειναι αναγκαστικά, δεν καταδικάζεται στο πυρ το εξώτερον όποιος δεν έχει τον χρονο και την θέληση να παίξει.. Όλα καλα!!!
    Φιλάκια πολλά κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μουσταρδα και το μπαλσαμικο ειναι αγαπημενα υλικα!Για τις μπριζολες λαιμού τι να πώ..Το δενδρολίβανο απο την αλλη οσες φορες το εχω χρησιμοποιήσει (σε αρνακι κυρίως)δε μου βγαζει και τοσο ευγεστο αποτέλεσμα..Κτ δεν κανω καλά λές?Αποξηραμενο δεν βαζεις;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερη μου, νομίζω ότι λέμε ακριβώς τα ίδια πράγματα με άλλα όμως λόγια!

    Το κείμενο που έχω γράψει είναι απόλυτα προσωπικό! Λέω λοιπόν, για την δική μου και μόνο περίπτωση ότι ο αναγνώστης με μαθαίνει μέσα από τα γραφόμενά μου που είναι και ο καθρέπτης της ψυχής μου. Σαφώς και άλλα μπλογκς αναρτούν μόνο συνταγές και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο να κοινοποιηθούν προσωπικά στοιχεία του συντάκτη! Εδώ λοιπόν έρχονται τα παιχνίδια και παίζουν τον ρόλο τους που είναι η γνωριμία μεταξύ των ιδιοκτητών των μπλόγκς!! Αρα συμφωνούμε!!!

    Επίσης ούτε είπα ότι τα παιχνίδια είναι αναγκαστηκά! Ούτε ότι παρεξηγήθηκε ποτέ κανείς όταν δεν έπαιξα, ούτε και κάνω θέμα το όλον!! Απλώς νιώθω μια ηθηκή υποχρέωση να καταστήσω σαφή τον λόγο που τόσο καιρό λαμβάνω προσκλήσεις και δεν συμμετέχω. Είναι ας το πούμε ένας άτυπος κανόνας καλής συμπεριφοράς το να εξηγήσω, έστω κι αν η εξήγησή μου δεν νοιάζει κανέναν!!

    Τα παιχνίδια τα παρακολουθώ, διαβάζω τα γραφόμενά σας πάντα με ενδιαφέρον και χαίρομαι με τη χαρά σας! Τοσο απλά ! Χρόνος δεν μου περισσεύει για περαιτέρω γραμματειακή δουλειά που βγάζουν στη μέση τα παιχνίδια! Θέλω να γίνει σαφές ότι δεν είναι πως βρήσκω τα παιχνίδια κακά ή ανούσια! Απλώς εγώ δεν έχω το χρόνο!!!

    Λοιπόν ας αφήσουμε τα θεωρητικά, και ας πάμε στα πρακτικά!!
    Αν φτιάξεις τις μπριζόλες να μας το πεις και να μας πεις αν σας άρεσαν.
    Επίσης βγάλ΄τες και μια καλή φωτογραφία γιατί εμένα αυτή η ανάρτηση πάσχει από φωτογράφηση. Όπως είπα και παραπάνω είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε γνώρισα.... ουπς, εννοώ που μαγείρεψα και τα σύννεφα είχαν κρύψει το λαμπερό ήλιο που εν αγωνίως καρτερούσα να μου δώσει τα φώτα του!!!

    φιλιάαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε συ και εγώ δεν είπα ότι είπες εσυ πως όλα αυτά είναι κακα..!χαχα! Την σκέψη μου ξεδιπλώνω γιατί όπως και να το κάνουμε εχει ενδιαφέρον η κουβέντα..
      Θα σου τις βγάλω και φωτό ευχαρίστως! Θα τις κάνω το ΣΚ!
      Φιλάκια Χρυσαυγή μου!

      Διαγραφή
    2. Άντε, περιμένω τις φωτογραφίες!!

      Διαγραφή
  12. Η συνταγή σου είναι τέλεια, καθώς αγαπώ τις μπριζόλες, τρελαίνομαι για την μουστάρδα και για το βαλσαμικό. Και το δεντρολίβανο, πιστεύω πως είναι το κερασάκι... Θα την δοκιμάσω σίγουρα!!!
    Όσο για τα άλλα... θα πω κι εγώ πως ο καθένας κάνει ότι θέλει και η άποψη του, είναι δεκτή! Σιγά τώρα... γι αυτό θα σκάσουμε;;;; χιχιχιχι
    Πολλά φιλιά Χρυσαυγή μου!!!
    Καλό απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σαι καλά Ελενάκι!
      Εύχομαι να σας αρέσουν τα μπριζολίκια!!
      Καλό σου βράδυ!!

      Διαγραφή
  13. yum!!!!τι λετε καλε,ποια φωτογραφια....η νοστιμια μου μυρισε εδω περα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν και η φωτό καλύτερη... θα ήμασταν όλοι ικανοποιημένοι!!!
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  14. Αμάν Χρυσαυγή μου φαίνονται τέλειες, χωρίς υπερβολές! Με την πρώτη ευκαιρία θα τις δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι! Είναι δυο παιχνίδια που με έχουν καλέσει να πάρω μέρος και αυτό με τις ερωτήσεις και το άλλο με τα τραγούδια που δεν προλαβαίνουμε ούτε εγώ ούτε η Χαρά να το κάνουμε και με έχει πιάσει άγχος (είμαι αγχώδης είναι η αλήθεια,χιχι:)
    Οι μπριζολίτσες σου πολύ νόστιμες και αρωματικές, από τα φαγητά που πολύ μας αρέσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τέλειες οι μπριζολίτσες σου Χρυσαυγή μου !!!! Γεια στα χέρια σου .

    Οσο για τα παιχνίδια ... όπως είπαν και οι υπόλοιπες, οι αποφάσεις του καθενός είναι σεβαστές!

    Φιλάκια πολλάαααααααααααα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο,τι έχει μπαλσάμικο το αγαπάμε. Πόσο μάλλον το κρέας! Καλό σκ σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η συνταγή σου είναι υπέροχη και η παρουσίαση συγκλονιστική...μου έχεις ανοίξει την όρεξη!!!Φανταστικό πιάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kαι μετά λένε οτι φταίει ο φονιάς...δεν με λυπάσε καθόλου η μυρωδιά έφτασε μέχρι εδω και νηστεύω κιόλας(τι μαρτύριο θεε μου!!!)χαχαχα!!!!!Περιττό να σου πώ οτι έτσι θα φτιάξω τις μπριζόλες μου το πάσχα(γιατί δεν τρώω το κατσίκι), να είσαι καλά καλό βράδυ φιλιάααααα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υλικά που και'γω λατρευω!Θα τις φτιαξω σήμερα που εχω καλεσει δυο φίλους,σπιτι.Ελπίζω να με βγάλουν ασπροπροσωπη!!Προσθεσα και λίγο θυμάρι το οποιο επισης παει καταπληκτικα με τις μπριζόλες και μαζι με το αλατοπιπερο στην αρχη εβαλα και λιγη παπρικα και ...οψομεθα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

πήγαινε στην κορυφή! 01 09 10