28 Ιουνίου 2012

Αφράτη Τυρόπιτα με Φύλλο Κρούστας



Το φύλλο που δεν μου κάθισε και η αυτοπεποίθηση που κατακάθισε!! 

           Δύο μεγάλα σφάλματα των ανθρώπων είναι  το να μην γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν, σε συνδυασμό με την υπερτιμημένη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους!! 


           Έχοντας αποκτήσει μια στοιχειώδη εμπειρία στη μαγειρική και με την προκλητική αυτοπεποίθηση του ανθρώπου που έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα στα άδυτα της κουζίνας, κάθισα να φτιάξω για πολλοστή φορά, την απλή, (απλούστατη θα έλεγα), τυρόπιτα με φύλλο κρούστας που έχω κληρονομήσει από τις συνταγές της μητέρας μου.  

          «Το κατέχω» σκέφθηκα! Piece of cake…!!!  Και όταν η σιγουριά ξεφεύγει, όταν  η αυτοπεποίθηση βαράει κόκκινο, όταν καβαλάς το άλογο και καλπάζεις , τρως το χαστούκι της αποτυχίας! Κάνει το άλογο σούζα και εσύ βρίσκεσαι κατάχαμα να απορρείς τι στο καλό πήγε στραβά. Ή κοινώς, βγαίνει η μαγκούρα, σε βουτάει απ΄ το λαιμό και σε πετάει έξω απ΄ τη σκηνή !  Έτσι, γιατί πρέπει όλα στη ζωή να παίρνουν τη σωστή τους διάσταση και το φυσιολογικό τους μέγεθος. 

          Κι εγώ ξαναέγινα μια want to be έμπειρη μαγείρισσα. Τι γυρεύεις κυρά μου στα 33 σου χρόνια? Να γίνεις ο Jamie Oliver? Ή ο νέος muster chef της Ελλάδος? Κάτσε στα αυγά σου και προχώρα αργά και σταθερά στο χόμπι που έχεις επιλέξει! Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους!! 

          Το λάθος μου? Χάραξα τα φύλλα περισσότερο απ΄ ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα αυτά να ανοίξουν κατά το ψήσιμο, η γέμιση να ξεχειλίσει  και  οπτικά και μόνο  ( το τονίζω το «οπτικά και μόνο», γιατί από γεύση σκίζει) η τυρόπιτα να καταστραφεί!!! 

          Άλλη μια αποτυχία μου λοιπόν θα μπει στις μεγάλες στιγμές μαγειρικής και θα λάβει χώρα στον τοίχο με τα αρνητικά μου βραβεία!!!  Γιατί έτσι μου αρέσει! Να κοροϊδεύω τις αποτυχίες μου. Και πιστέψτε με, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τις ξορκίσεις.

           Για του λόγου του αληθές, σας παρουσιάζω την ίδια τυρόπιτα που είχα φτιάξει στο ίδιο ακριβώς ταψί, κάποια χρόνια πριν και έτυχε να φωτογραφίσω (από τότε είχα το βίτσιο της φωτογράφισης των φαγητών).  Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να ήταν και η σημερινή αν τα φύλλα κρούστας είχαν χαραχτεί σωστά. 

         Ωστόσο η γεύση της είναι  εκπληκτική. Αρκετά κρεμώδης και ζουμερή λόγω της μεγάλης ποσότητας γάλακτος που περιέχει. Σίγουρη γευστική επιτυχία καθώς τα υλικά είναι άριστα μετρημένα και δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα λάθους… αρκεί να χαράξετε ελαφρώς τα φύλλα και όχι το μαχαίρι να τα διαπεράσει!

Η τυρόπιτα έτσι όπως θα έπρεπε να ήταν αν τα φύλλα είχαν χαραχτεί σωστά!!
Η τυρόπιτα που έφτιαξα σήμερα! Το λάθος είναι προφανές!!!!

ΑΦΡΑΤΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ

Υλικά: 

        1)   ½ κιλό τυρί φέτα
2)   ½ κιλό τυρί gouda  
3)   4-5 αυγά (αν είναι πολύ μεγάλα χρησιμοποιήστε 4)
4)   80 γραμ. βούτυρο φρέσκο
5)   3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
6)   3 ποτήρια του νερού γάλα φρέσκο
7)   πιπέρι
8)   1 συσκευασία φύλλο κρούστας
9)   Ελαιόλαδο για το λάδωμα των φύλλων


Διαδικασία :

 Σε πολύ μεγάλο μπολ τρίβουμε τα τυριά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί (τα αυγά, το βούτυρο, το αλεύρι, το γάλα και το πιπέρι). Ανακατεύουμε να ενσωματωθούν πλήρως. 

Σε ταψί διαστάσεων 30Χ40, στρώνουμε τα μισά φύλλα στο κάτω μέρος του λαδώνοντάς τα καλά ένα προς ένα. Κατόπιν ρίχνουμε τη γέμιση μέσα στο ταψί με τα φύλλα, την οποία απλώνουμε ομοιόμορφα και κλείνουμε τα φύλλα ώστε να την κρατήσουν μέσα τους.

 Τέλος συνεχίζουμε να τοποθετούμε από πάνω τα άλλα μισά φύλλα κρούστας κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Λαδώνοντάς τα δηλαδή πολύ καλά. Μόλις τα τελειώσουμε κόβουμε τα κομμάτια εκείνα που περισσεύουν από το ταψί και λαδώνουμε και το τελευταίο φύλλο καλά.

Σε αυτό το σημείο τα χαράζουμε προσεκτικά με το μαχαίρι, τόσο ώστε αυτό να μην τα διαπεράσει και βγουν τα υγρά της τυρόπιτας στην επιφάνεια. 

Ψήνουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στο αερόθερμο περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά τα φύλλα. 

Καλή επιτυχία!!



38 σχόλια:

  1. Καλημέρα Χρυσαυγή μου!
    Βρε κορίτσι, μην είσαι τόσο αυστηρή με τον εαυτό σου! Σαφώς και η διαφορά ανάμεσα στις 2 πίτες -έτσι όπως φαίνονται στο ταψί και το τονίζω αυτό- είναι εμφανέστατη, ωστόσο σε όλες τις υπόλοιπες φώτο που η πιτούλα είναι σε κομμάτια, εγώ δεν βλέπω αποτυχία. Και μάλιστα αν δεν είχες και τη φωτογραφία του ταψιού θα απορούσα ίντα μας τσαμπουνάς (ορίστε, με έπιασε και το κρητικό μου με αυτά που διάβασα)!
    Εννοείται ότι η αποτυχία είναι μέρος του παιχνιδιού και είναι και αυτή διδακτική, μερικές φορές πολύ περισσότερο από την επιτυχία που μπορεί να είναι και τυχαία!
    Η τυρόπιτα φαίνεται απίθανη πάντως! Κρεμώδης γέμιση και είμαι σίγουρη ότι και από γεύση θα είναι φανταστική!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμιονάρα μου,
      γελούσα όταν τα έγραφα ρε κορίτσι!! Σιγά μην έχω πρόβλημα με τέτοιου είδους "αποτυχίες"!!!
      Ασε που θα μπορούσα να μην δείξω καθόλου την φωτογραφία με ολόκληρο το ταψί και να μην τρέχει τίποτα!! Όμως τα έγραψα αφενός για να γελάσουμε και αφετέρου για να αποφύγετε όλες οι υπόλοιπες το λάθος το δικό μου σε τέτοιες περιπτώσεις!!!

      Φυσικά και δεν έχω πρόβλημα αυτοπεποίθησης! Το αντίθετο!! χιχιχιχι!!
      Διαφορετικά δεν θα εξέθετα τον εαυτό μου με αυτό τον τρόπο!!!

      Όσο για την τυρόπιτα.... είναι ακριβώς όπως την βλέπεις!!
      Ζουμερή, πάαααααααρα πολύ γευστική και κρεμώδης!! Σου λέω τέλεια!!!!

      Σε φιλώ γλυκά και σε καλημερίζω!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Den exo kanena provlima me tetoiou eidous katastrofes!!!!
    Kalimera sas!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχααα
      Γελάω με τα τελεσίγραφα που αφήνεις σήμερα σε όποιο μπλόγκ επισκέφτεσαι!
      Μία στη Ζαμπία και μία σε μένα!!

      Αυτό το "καλημέρα σας" με σοβαρό ήφος πολύ με τρελένει!!!

      Διαγραφή
  3. Φαίνεται τόσο λαχταριστή που καθόλου δεν με πειράζει που βγήκε η γέμιση! Σιγά την αποτυχία Χρυσαυγή μου, όλοι το έχουμε πάθει κάποια φορά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω Μαράκι!! Κι εγώ για να γελάσουμε περισσότερο τα έγραψα.
      Μόνο αποτυχία δεν είναι αυτό.... Απλά λιγότερο χάραγμα την επόμενη φορά θα έχει ένα 100% τέλειο αποτέλεσμα! That's it!!

      Φιλιά πολλά και καλημέρες!

      Διαγραφή
  4. Πω πω χάλιααααααααα .. πως την εμφανίζεις βρε Χρυσαυγή μου ... έρχομαι τρέχοντας να την πάρω να την "εξαφανισω" απο προσώπου γής !!!

    Σε παρακαλώ φτιάξε άλλη μία απο τα ίδια .. αποτυχημένη ... και μην την ποστάρεις κάν .. στείλε μου μειλ να την παραλάβω ... χιιχιχχι

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η παραγγελία θα εκτελεστεί άμεσα!!
      Μείνε ήσυχη!!!

      Μια αποτυχημένη για την Κωνσταντίνα... έφτασεεεεεεεεεεεε!!

      Διαγραφή
  5. Χρυσαυγή μου καλημέρα!Δε με πειράζει καθόλου κι αν βγήκε η γέμιση, σημασία έχει η γεύση!!!!!Σίγουρα όλοι μας έχουμε αποτυχίες στην κουζίνα, αλλά δεν έγινε και κάτι ίσα ίσα μαθαίνουμε, χαίρομαι πολύ που το διασκεδάζεις, μου αρέσει ο τρόπος σου!!!
    Η πίτα σου είναι καταπληκτική και πολύ ζουμερή!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελενάκι!!
      Εμείς να είμαστε καλά και απο αποτυχίες άλλο τίποτα!!!

      Φιλιά πολλά κορίτσι!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα, από τα λάθη μας πάντα μαθαίνουμε το σημαντικό με σένα είναι ότι τα λες ώστε να μην το πάθουν κι άλλοι, κάτι που δεν συνηθίζεται.
    Δεν ξέρω αν είχες δει κάποια φορά που έβαλα σε γλυκό κορν φλαουρ αντί ζάχαρη άχνη, ακόμη γελάω όταν το θυμάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A!! Ξανθή μου... να λέμε τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη!
      Τι να το κάνεις αμα δεν πεις και τα στραβά σου?
      Τι να το κάνεις αν δεν γνωστοποιήσεις και τα λάθη σου για να τα αποφύγουν και οι άλλοι??

      Ε, τότε δεν λέει!
      Το κόρν φλάουρ δεν μου έχει πέσει στην αντίληψη. Καλό και διασκεδαστικό μου ακούγεται όμως!!

      Διαγραφή
  7. Ήμουν έτοιμη να σε μαλώσω! Μα επιτρέπεται να κάνεις τέτοια λάθη Χρυσαυγή μου? Μα, επειδή εγώ ποτέ δεν κάνω τέτοια (όλα τέλεια τα κάνω, από την εποχή που γεννήθηκα το είχα αυτό:)), θα πρότεινα να μου την στείλεις να της κάνω ποιοτικό έλεγχο!:))
    Ας αφήσουμε τις πλάκες... Πρέπει να είναι πεντανόστιμη! Ωραία συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πω ΝΑΙ, στον ποιοτικό έλεγχο Αγγελική μου.
      Μα όσο καλή και να τη φτιάξω, μέχρι να έρθει η τυρόπιτα στη μακρυνή Αφρική θα στραπατσαριστεί η καημένη.

      Ασε λοιπόν ! Θα κάνω εγώ για σένα τον ποιοτικό έλεγχο και στο ορκίζομαι, θα είμαι αντικειμενική!! χαχααα

      Φιλιάααα

      Διαγραφή
  8. Καλά, λέγε εσύ, εγώ τσιμπάω 2-3 κομμάτια μιας και η τυρόπιτα είναι η αδυναμία μου!
    Πλάκα είχε το πόστ σου σήμερα, δείχνει ακομπλεξάριστο άνθρωπο! Φιλιά Χρυσαυγή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω βρε Jenny,
      όσο μου αρέσει να πειράζω τους άλλους, άλλο τόσο πειράζω και τον εαυτό μου... Χωρίς αυτοσαρκασμό δεν παιρνάει η ζωή!

      Φιλιά πολλά κούκλα!

      Διαγραφή
    2. Χρυσαυγή μου έχει πρόσκληση για παιχνιδάκι στο blog μου! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  9. Πιτουλα σημερα Χρυσαυγη μου?Γλυκεια και ακομπλεξαριστη Χρυσαυγη που μια 'ατυχη'στιγμη στην κουζινα σου μας χαρισε χαμογελα?Κατ'αρχην θελω να σε ευχαριστησω για το κερασμα της πιτουλας-λατρευουμε τις πιτες-και κατα δευτερον γιατι παντα κατι υπαρχει στο συνοδευτικο κειμενο που σε κανει να αισθανεσαι'πιο καλα'.Λατρευω τον γραπτο σου λογο,εκτιμω την αμεσοτητα και την ειλικρινεια του χαρακτηρα σου,παρακολουθω και πολλες φορες 'υιοθετω' τις γευστικες σου προτασεις,γοητευομαι απο την ευγενεια σου.Και αυτο ,διοτι μου εχει κανει εντυπωση οταν απαντας σε ΟΛΑ τα σχολια,-και μαλιστα με μακροσκελεις απαντησεις-κατι που σημαινει πολλα!Συγχαρητηρια λοιπον Χρυσαυγη μου ,οι λεπτομεριες ειναι αυτες που ξεχωριζουν τον ανθρωπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαντώ σε όλα τα σχόλια με μακροσκελείς απαντήσεις...
      Εχεις δίκιο. Τι θα μπορούσα ν΄ απαντήσω όμως σε ένα τόσο καλό feed back? Κάτι τέτοια σχόλια σαν τα δικά σου (κάθε φορά που σχολιάζεις, αλλά και σήμερα) με κάνουν να κομπλάρω καθώς δεν είμαι συνιθισμένη σε τόσο καλά λόγια και δεν ξέρω πως να τα χειριστώ. Αυτή είναι η αλήθεια.

      Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου λες και για καθένα ξεχωριστά!
      Ευχαριστώ πολύ!!

      Διαγραφή
  10. Δεν είναι αποτυχία βρε Χρυσαυγή μου. Αμα ήταν αποτυχία δεν θα ήταν έτσι ζουμερή και αφράτη. Ενα κλασσικό τεχνικό λαθάκι ήταν...:)

    Να σου πω κι εγώ όταν κόβω το φύλλο τον έχω το φόβο μου γιατί η άτιμη η γέμιση ευκαιρία ζητά να ξεμπουκάρει από πάνω.

    Πάντως η τυρόπιτα ότι και να λες είναι φανταστική. Η γέμιση της το κάτι άλλο. Την επόμενη φορά που θα ''αποτύχει'' να την στείλεις συστημένη :)

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ναι!! Τεχινικό λαθάκι! Το έθεσες απόλυτα σωστά Μάριον!

      Εντάξει. Απενοχοποιήθηκα τώρα!! Μπορώ να σταματήσω να αυτομαστιγώνομαι.

      χαχχααααα Τώρα το επόμενο μάθημα που έχω να κάνω είναι να μάθω να τειθασεύω την γέμιση που όπως λες είναι έτοιμη να ξεμπουκάρει.

      Φιλιά πολλά και θα έχεις το συστημένο που μου ζήτησες!

      Διαγραφή
  11. Εγώ πάντως μονο που την βλέπω θέλω ν'απλώσω το στρουμπουλο χεράκι μου και να κλέψω 1 -2 κομμάτια απο αυτη την υπέροχη κρεμμώδη ρουστικ πιτούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κρεμώδη και ρουστίκ.
      Κάπως έτσι είναι Έρη μου. Γιατί όλες οι συνταγές χρειάζονται.
      Τα νέα είναι ωραία μα και τα παλιά έχουν διαφορετική ομορφιά και νοστιμιά!

      Διαγραφή
  12. Τουλάχιστον Χρυσαυγή μου εσένα τα φύλλα άνοιξαν εμένα που έγινε η τυρόπιτα λες και είχε ανατριχιάσει!!!!Σκάσανε όλα τα φύλλα απο πάνω και σηκώθηκαν όρθιά,άσε σου λέω δράμα,εσυ όμως είχες το θάρρος και το έβαλες εγω...ναι αμέ πως λέω θα γελάσει κάθε πικραμένος άμα το δεί.Απο γεύση όμως φαντάζομαι πως σκίζει,φιλιά πολλά να είσαι καλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ξέρεις τι μου κάνεις Ροδάνθη...
      Βάζεις το σκανταλιάρικο, διαβολεμένο μου μυαλό να φανταστεί την ανατριχιασμένη τυρόπιτα. Ε, ρε, τι θα είχα να γράψω άμα μου συνέβαινε εμένα αυτό!! Δεν θα με ξέπλενε ούτε ο Ιορδάνης ποταμός.

      Η γέμιση σκίζει όπως το είπες. Για την γεύση δεν έχω να μου προσάψω κάτι. Ήταν απλά τέλεια. Εκεί δεν χωράει παιχνίδια. Αν κάτι δεν είναι ακριβώς όπως το έχω φανταστεί, απλά δεν το αναρτώ. Δεν θα έβαζα ποτέ κάποιον στην περιπέτεια να διαθέσει χρόνο και κόπο για να φτιάξει κάτι που δεν θα ήταν τελικά καλό.

      Φιλιά πολλά Ροδάνθη μου ανατριχιασμένη!

      Διαγραφή
  13. Απο λαθος Χρυσαυγη μου εγραψα στο σχολιο μου μονο το αρχικο του ονοματος μου,το Φ παραπεμπει στην καινουργια σχετικα φιλη σου ,την Φωτεινη Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και το κατάλαβα.
      Γι΄αυτό κιόλας σου έγραψα ότι τα σχόλιά σου κάθε φορά που σχολιάζεις, αλλά και σήμερα, με κάνουν να κομπλάρω.
      Φυσικά και σε κατάλαβα Φωτεινή μου. Είσαι η μόνη που μου γράφεις τέτοια λόγια...

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  14. Δεν λέω όχι σε καμία τυρόπιτα ειδικά σε αυτή.Δεν βλέπω τίποτα άλλο, πέρα από αυτή την τόσο λαχταριστή γέμιση.Κλείνω τα μάτια και ....απολαμβάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξεκίνησα να διαβάζω και λέω "ωχ, τι έγινε καλέ;" ! Και λες για το φύλλο, βάζεις και τη φωτογραφία..μμμ, σιγά! Να'ταν έτσι οι αποτυχίες..έχω φτιάξει εγώ γιουβαρλάκια να παίζουμε ποδόσφαιρο (έχει και μπάλα σήμερα..γι'αυτό και το παράδειγμα)!
    Πάντως φαίνεται πολύ κρεμώδης και μου αρέσει που βάζεις και 4-5 αυγά! Ο κόσμος πάντα λέει: ααα, πολλά αυγά! Αλλά η αλήθεια είναι ότι τα αυγά προσθέτουν πάρα πολύ στις τυρόπιτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξενιτεμένη καλημέρα Χρυσαυγή μου.

    Τα υλικά της τυρόπιτας είναι πολύ καλά "ζυγισμένα" και είμαι σίγουρη ότι το γευστικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!
    Μπαίνει στα άμεσα παρασκευάσματα μου, στην κατηγορία:"to do"!

    Τώρα για το εισαγωγικό σου σημείωμα, ξέρεις πόσο μ΄αρέσει όταν συνταιριάζεις τις λέξεις, τις σκέψεις με το κυρίως θέμα!
    Συνέχισε να γράφεις μικρά χρονογραφήματα ποιότητας!

    κίσες!
    Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν εξηγήται αλλιώς η "αποτυχία"...σε ματιάξαν χρυσό κορίτσι!
    Κάθε φορά μας εντυπωσιάζεις....φτου φτου και ξαναφτού.....
    Οπλίζομαι με ένα πηρούνι και έρχομαι να ξεβγάλω τα κακά τα μάτια.....χαχχαχαχαχαχ
    Μην ξεχνάμε η εμφάνιση δεν είναι πάντα σαν την γεύση και τούμπαλιν ...που σημαίνει ότι βλέπουμε εντυπωσιακά φαγητά και είναι λιαν επιεικώς απαράδεκτα.
    Φιλώ όλες τις γυναίκες του σπιτιού!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η γεύση μετράει... και θα έτρωγα ευχαρίστως το μισό ταψί... ( βλέπεις ε; θα σου αφήσω το άλλο μισό, γιατί είμαι μεγάλη καρδιά... )
    Πολλά φιλιά!!!!!!!!
    Καλό Σαβ/κο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ειμαι σιγουρη οτι μονο οπτικο ειναι το προβλημα! Κατα τ αλλα πρεπει να ηταν πεντανοστημη και λατρευω αυτη τη ζουμερη και υπερπλουσια γεμιση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρυσαυγή, όπως πάντα απολαυστική τόσο πολύ, που ξεχνάς το πρόβλημα το "τεχνικό" όπως το είπε η φίλη μας πιο πάνω...χεχεχε!

    Δεν πειράζει, τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε και να προσέχουμε, αν κάτσω να γράψω τα δικά μου θα γελάμε καιρό αλλά δεν το'χω αυτό...

    Η γέμιση φαίνεται να σκίζει πάντως για αυτό η τυροπιτούλα σου μπαίνει στα ...πολύ προσεχώς μου! Καλή Κυριακή να έχεις! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kαλό μήνα κοριτσάκι!! Εμένα πάντως η εμφάνιση δε με απασχολεί καθόλου! ευχαρίστως θα καταβρόχθιζα και την παλιά και την καινούργια! μιαμ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ πάντως την έφτιαξα πρόσφατα και έγινε απίστευτη!!! Η κόρη μου ξετρελλάθηκε όπως και η υπόλοιπη οικογένεια!!! Πήρανε τα παιδιά και στο σχολείο!!!
    Εύκολη, γρήγορη και απλή!!! Η εμφάνιση δεν μετράει:)
    Σ'ευχαριστουμε Χρυσαγούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που την έφτιαξες Δήμητρά μου και σας άρεσε τόσο πολύ!!
      Εγώ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!
      Φιλιά!

      Διαγραφή