16 Φεβρουαρίου 2015

Ζαμπονοκασερόπιτα





Πώς πάει? Καρναβαλίζεστε? 

Τελευταία βδομάδα της Αποκριάς και όποιος προλάβει, τον Βασιλιά Καρνάβαλο θα δει! Θα μασκαρευτούμε, θα ντυθούμε ή θα γδυθούμε, αναλόγως  τα κέφια. Ευκαιρία να βγουν τα απωθημένα σου "Γκρέκο Μασκαρά".


Ο χαμηλών τόνων, νομοταγής -σε γενικές γραμμές-, υπάλληλος που τρώει κατακέφαλα όλο το χρόνο τα χαράτσια, τη φορολογία και τις μειώσεις μισθού, επιλέγει  να ντυθεί Superman φορώντας ψεύτικα μούσκουλα, κοιλιακούς φέτες (...του τοστ, μη νομίζεις) και τριπλές βάτες για έξτρα φαρδιές, τριγωνικές  πλάτες. Η τρελαμένη μάνα, νοικοκυρά, σύζυγος, εργαζόμενη, πολυεργαλείο, θα ντυθεί σέξι -κι όποιος αντέξει- καμαριέρα για να μην ξεφύγει απ΄το ρόλο. Αν όμως πραγματικά είναι να το κάψει, θα βάλει στολή πειρατίνας (σέξι πάντα) για να κουρσέψει την καρδιά του γιαλαντζί υπερήρωα. 



Όμως εγώ προτιμώ πάντα τον κόντρα ρόλο. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν άνδρα ντυμένο  γυναίκα, Όταν κάποιος δεν φοβάται να τσαλακώσει τον ανδρισμό του, είναι περισσότερο γοητευτικό και αστείο απ΄οτιδήποτε άλλο. Από την άλλη, μια γυναίκα που θα ντυθεί άνδρας δεν βγάζει το ίδιο γέλιο αλλά εντυπωσιάζει σίγουρα, ειδικά αν δοθεί βάση στις λεπτομέρειες. Για πληροφορίες ρωτήστε εντός. Είχα ντυθεί τόσες φορές άνδρας που ήταν κάποτε σχεδόν η δεύτερη φύση μου την περίοδο των γιορτών.

Φέτος ωστόσο, δεν θα ντυθώ, ούτε και θα γδυθώ (απ΄όσο ξέρω). Όσοι όμως με γνωρίζουν, ξέρουν ότι κυκλοφορώ όλη μέρα με ένα καπέλο ψητού κοτόπουλου στο κεφάλι. Η πιο τέλεια αγορά που έκανα φέτος τις Απόκριες!!!! Αν κι έχω αρπάξει λίγο στις άκρες, επιτέλους μπορείς να με φας στο πιάτο!!!




ΖΑΜΠΟΝΟΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ

Υλικά: 

     1)      400 γραμμάρια κασέρι τριμμένο
     2)      300 γραμμάρια γραβιέρα πικάντικη
     3)      200 γραμμάρια ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
     4)      2 αυγά
     5)      1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού πάπρικα καπνιστή
     6)      500 γραμμάρια γάλα φρέσκο
     7)      3 κουταλιές της σούπας σιμιγδάλι
     8)      3 κουταλιές της σούπας αλεύρι
     9)      1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
     10)   Σουσάμι
     11)   1 συσκευασία φύλλο κουρού 
 

 
Μέθοδος: 

Παίρνουμε ένα ταψί διαμέτρου 30-31 εκατοστών αν είναι στρογγυλό ή ένα πιρέξ παραλληλόγραμμο που να χωράει το έτοιμο φύλλο κουρού. Το λαδώνουμε με ένα πινέλο και το αφήνουμε στην άκρη. 

Παίρνουμε ένα κατσαρολάκι και πριν το βάλουμε στο μάτι της κουζίνας ρίχνουμε μέσα το γάλα, το σιμιγδάλι και το αλεύρι. Με το σύρμα (αυγοδάρτη) ανακατεύουμε έντονα να διαλυθούν το σβόλοι. Βάζουμε το κατσαρολάκι πάνω στο μάτι της κουζίνας σε μέτρια θερμοκρασία και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να αρχίζει να πήζει η κρέμα. Προσθέτουμε μια τσιμπιά αλάτι. Όχι παραπάνω γιατί τα τυριά είναι αλμυρά. Δεν σταματάμε το ανακάτεμα καθόλου για να μην πιάσει στον πάτο η κρέμα.

Μόλις δούμε ότι η μπεσαμέλ έχει πήξει και βγάζει στην επιφάνειά της φουσκάλες την αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, ανακατεύοντας, έτσι ώστε να λιώσει.  Την αφήνουμε για λίγο στην άκρη να γίνει χλιαρή ανακατεύοντας ανά διαστήματα  για να μην πιάσει κρούστα.  



Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τα τριμμένα τυριά, το ζαμπόν, την πάπρικα και τα αυγά. Ανακατεύουμε.  Μολις η κρέμα γίνει χλιαρή, την προσθέτουμε μέσα στο μπολ με τα τυριά και ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. 

Στρώνουμε στο λαδωμένο ταψί το ένα φύλλο της ζύμης κουρού. Βάζουμε μέσα την γέμιση της κασερόπιτας και λειαίνουμε την επιφάνειά της με την ράχη του κουταλιού. Γυρνάμε προς τα μέσα το φύλλο που εξέχει. Σκεπάζουμε την πίτα με το άλλο φύλλο κουρού και φτιάχνουμε σαν στεφανάκι τις άκρες του φύλλου που εξέχουν. 

Λαδώνουμε την επιφάνεια της πίτα και την χαράσσουμε ελαφρά με το μαχαίρι σε κομμάτια. Πασπαλίζουμε με αρκετό σουσάμι και την καταβρέχουμε με μερικές σταγόνες νερό παντού ώστε το σουσάμι να κολλήσει και να μην καεί κατά το ψήσιμο. 

Ψήνουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα για 40-45 λεπτά ή μέχρι να τη δούμε να έχει πάρει ένα ωραίο ροδοψημένο χρώμα. 

Καλή επιτυχία!!! 





44 σχόλια:

  1. ♥♥♥♥♥♥ Νομίζω ότι θα παρω πολύ αγαπη απο την οικογένεια αν κανω αυτη τη συνταγη. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μου έφτιαξες το κέφι με τον πρόλογό σου σήμερα!
    Παίρνω το κομμάτι μου και φεύγω. Φαίνεται υπέροχη η πίτα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Νοτούλα μου!
      Εχει ήλιο, έχει όμορφο καιρό, έχει και ζαμπονοκασερόπιτα.
      Είναι προδιαγεγραμμένο πως το κέφι μας θα είναι καλό σήμερα!!!!

      Φιλιααααααααα!

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα,
    τρελαίνομαι για πίτες και αυτή με όλα αυτά τα τυρια (και το ζαμπόν) με ξετρελαίνει. Παρότι δεν εχει γωνίες στο συγχωρω, γιατί οι στρογγυλες μου κανουν πολύ ρουστίκ, ιδίως με το σουσαμάκι από πάνω και το ροδαλό χρώμα και τις ξεροψημένες ακρούλες.
    Ασχετο, δεν το εχω καθόλου λέμε με τις απόκριες, μα καθόλου... (ξενέρωτη κι'ετσ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα ορκιζόμουν πως τις απόκριες πρωτοστατείς στο ξεσάλλωμα!!
      Για δες... χαχαχα

      Η τυρόπιτα είναι φτιαγμένη στο παμπάλαιο ταψί της γιαγιάς μου (έχουν εκλείψει τέτοια τώρα) και όντως μου κάνει και εμένα ρουστίκ. Οκ, μπορεί να υστερεί σε γωνίες αλλά το κριτσάνισμά της το έχει στο φύλλο. Θα σου αρέσει.

      Φιλιά Τάνια μου!!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλα η πίτα μοναδικα νόστιμη!
    Αχ τετοιο ταψι εχει η μαμα μου. Πω πω τι μουθυμισες... πόσες λιχουδιες εχω φάει απο εκει μεσα :)
    kαλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κι εγώ από τη μαμά μου το έχω το ταψί που ήταν τελικά της γιαγιάς μου.
      Αν και δεν είναι υγιεινό να παραμένει ψημένο το φαγητό εκεί μέσα, γίνεται πολύ νόστιμο όταν ψηθεί σε αυτό το ταψί. Αρκεί να το βγάλεις αμέσως μετά το ψήσιμο.

      Καλημέρα!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχαχαχαχα!Είσαι λαχταριστή όπως και να το κάνεις Χρυσαυγή μου!
    Και με κόντρα ρόλο και χωρίς αυτον,με κοτοπουλίσιο κεφάλι ή όχι.
    Μασκαραλίκι στο μυαλό δεν υπάρχει και αυτό είναι το σπουδαίο στον άνθρωπο!
    Και ευτυχώς οι αποκρϊτικες μάσκες είναι εμφανείς και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στα παραπλανητικά μηνύματα που ενδεχομένως λαμβάνουμε....
    Τις άλλες φοβάμαι .Αυτές που δεν φαίνονται.Με όλες τις συνέπειες.
    Και επειδή το πρόσωπο είναι ξεκάθαρο στη συγκεκριμένη περίπτωση και ξέρει να συτοσαρκάζεται ,να αυτομαστιγώνεται και να το απολαμβάνει με χιούμορ καυστικό,θα πω το εξής μόνο....
    Όσες μάσκες και να φορέσεις ,όσα ´´γελοία ´´ καπέλα και να να βάλεις,ότι προσπάθεια και αν κάνεις για να γιορτάζεις την φαιδρότητα του αποκριάτικου θεσμού,στα δικά μου μάτια ,δεν αλλάζει η εικόνα.
    Πίσω από την διακωμώδηση μιας κατάστασης ,πάντα κρύβεται μια εσωτερική ,υγιής μοναχικότητα και μία ισορροπημένη προσωπικότητα.
    Γιατί αυτη μόνο η προσωπικότητα θα μας κερνουσε αξημέρωτα και τόσο απλόχερα ,αυτή τη λαχταριστή
    πίτα.
    Πλουσιοπάροχη,έτσι όπως την προτιμώ.
    Με υλικό που να ρέει άτσαλα και καθόλου τσιγκούνικα.
    Με συστατικά αγαπημένα και με κρούστα τραγανή και καλοψημένη.
    Με την σκέψη ότι το ένα κόμμα.τι ποτέ δεν είναι αρκετό και ότι πάντα το δεύτερο, προσκαλεί το τρίτο.
    Ναι με τις πίτες είμαι πλεονέκτρια.
    Να έχεις μια υπέροχη εβδομάδα Χρυσαυγή μου!
    Μία ακόμα εβδομάδα δικαιούσαι να ´´ φοράς ´´ το κοτοπουλίσιο κεφάλι....σκορπ´ιζοντας χαμόγελα!
    Όφειλες να ανεβάσεις μια φωτό.......
    ΥΓ.Οφείλω να πω κάτι που πιθανόν να σου ξέφυγε στα τίπ που συνήθως συνοδεύουν τις προτάσεις σου...το συγκεκριμένο ταψάκι ι που χρησιμοποίησες για να ψήσεις την πίτα,κάνει το καλύτερο και σωστότερα ψήσιμο.Το φύλλο γίνεται ιδιαίτερα τραγανό !!!Προσοχή μόνο το αλουμινένιο ταψάκι να είναι σωστά γαλβανισμένο για λόγους υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινώντας από το ΥΓ θα πω ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα υπογραμμίζεις. Το ταψί αυτό το έχω από τη μαμά μου που ήταν της γιαγιάς μου. Κάνει καταπληκτικό ψήσιμο σε κάθε είδους φαγητά (πχ κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, πίτες κ.α.) αρκεί το φαγητό να αφαιρείται από το ταψί αμέσως μετά το ψήσιμο. Να μην παραμένει δηλαδή μέσα σε αυτό γιατί είναι βλαβερό. Αυτά μου έχει πει η μητέρα μου και φροντίζω να τα τηρώ.

      Όσο για τα υπόλοιπα, σε ευχαριστώ πολύ.
      Φωτογραφία θα λάβεις με εμένα κοτόπουλο... δεν θα χάσεις αυτό το απείρου κάλλους θέαμα!!! χαχαχαχαχαχα

      Καλή σου μέρα Φωτεινή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Απορώ πως ξέχασα να στείλω τα πολλά πολλά φιλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Τώρα είναι βραδινά!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Με πέθανες πρωί πρωί Χρυσαυγή! Απο τη λιγούρα με την πίτα σου και απο τα γέλια με τη μεταμφίεση σου!!! Πολύ θα ήθελα να σε δω με το καπέλο αρπαγμένο κοτόπουλο! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Σοφία! Είπαμε και στον πρόλογο. Ο καθένας βγάζει τα αποθυμένα του στη στολή που επιλέγει. Εγώ είμαι σε δίαιτα ενάμισι μήνα τώρα και το μόνο που μπορώ να δω γύρω μου φαγητό! χαχαχαχαα Ο καθένας με τον πόνο του με λίγα λόγια...

      Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  7. καλα τελεια αναρτηση,σε απολαυσα χρυσαυγη!!!!Η πιτα σου αψογη,με την κρουστα της ,με την γεμιση της...ολα τα χει!!!!
    καλη εβδομαδα και φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Κικίτσεν !!
      Ήταν νόστιμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σουσάμι της!!! χαχαχα

      Καλημέρα!!!!!!

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα πολύ εύκολη και νόστιμη φαίνεται η συνταγή σου !!! Καλημέρα κ καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως είναι πολύ εύκολη η συνταγή.
      Δεν έχει καμία ιδιαίτερη δυσκολία ή πολυπλοκότητα.
      Φτιάχνεται εύκολα και τρώγεται ακόμα πιο εύκολα Αθηνά!!

      Καλή σου εβδομάδα και ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  9. Σ΄ όλη αυτή την γευστική πανδαισία το φύλλο εξαφανίστηκε (και καλά έκανε) κι έμεινε η αποθέωση της πίτας, με την τελευταία προκλητική πιρουνιά για να ξεροσταλιάζουμε μπροστά της μπας και γλιστρήσει και πεταχτεί από την οθόνη!

    Kisses
    ΠΟΛΛΑ!

    * Εγώ θα ντυθώ ζαμπονοκασσερόπιτα...
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχχααχαχχααχαχα
      Πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ναι, ναι!! Αυτό να ντυθείς!!!! Θα θέλουν όλοι να τσιμπήσουν κομματάκι !!! χαχαχαχαχαα

      Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!
      Πολλές καλημέρες!!

      Διαγραφή
  10. καλημεραααααααα θελω πληροφοριες γαι το καπελο του ψητου κοτοπουλου!! χαχαχα συμφωνω 1000% με το οτι οι αντρες οταν ντυνονται γυναικες ειναι θεοι!!!! εγω τους καμαρωνω !την ζηλεψα την πιτουλα!!! την ζηλεψα πολυ!! υπεροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ντολμά μου!!!
      Καλημέρα! Ήμουν σίγουρη απ΄όσο σε ξέρω, ότι το καπέλο ψητό κοτόπουλο θα σε εξιτάριζε !!!
      Jumbo λοιπόν για να το βρεις κι ελπίζω να μην έχουν εξαντληθεί!!! Το αγάπησα από την πρώτη ματιά!!! χαχαχαχαχα

      Φιλιά και καλά μασκαρέματα!

      Διαγραφή
  11. Τώρα εγώ που είμαι στο γραφείο και βλέπω αυτή την τελευταία φωτό με το πηρούνι τι να κάνω;;;;;;;;;; Να δαγκώσω την οθόνη;;;;;;;;;; Αλήθεια υπάρχει τέτοιο καπέλο Χρυσαυγή;;;; Δηλαδή κάτι σαν το Παρτάλι και την Σταυροπούλου με το καναρίνι στο κεφάλι;;;;;;; Φιλιά & καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει, υπάρχει το καπέλο και κάνει θραύση!!!!!!!!!!!!! Είναι για την περίοδο πριν τη νηστεία. χαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχα

      Καλή εβδομάδα Χριστίνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Πω πω..μόλις είδα το ταψί κατάλαβα πόσο τέλεια θα σου έγινε η πίτα!!!
    Όντως κάνει το καλύτερο ψήσιμο, κρίμα που δεν μπορούμε να βρούμε πια.
    Γούσταρω τις πίτες σου γιατί τις κάνεις πλούσιες σε υλικά και κρεμώδεις, έχω δοκιμάσει αρκετές και είναι όλες άπαιχτες!!! Το σουσαμάκι της πάει πολύ!!!!
    Θα τη δοκιμάσω κι αυτή σίγουρα!!

    Όσο για το πρόλογο, έσκασα στα γέλια..έτσι ακριβώς είναι!! χαχαχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, νομίζω ότι θα σου αρέσει και αυτή τότε. Βγήκε παχουλή και κρεμώδης. Την δεύτερη μέρα μη σου πω ότι ήταν και καλύτερη από την πρώτη!!! Το ταψί όντως άπαιχτο. Μουσειακό κομμάτι πλέον!! χαχαχα

      Φιλια και ευχαριστώωωωωωωωωωωω!

      Διαγραφή
  13. πολύ ωραία συνταγή!!!
    κρίμα να μην βγαίνει λίγο ξεροψημένο φύλλο από την οθόνη.....
    καλή εβδομάδα κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, Εύη.. θα γίνει και αυτό σε 100 χρόνια αλλά δεν θα ζούμε τότε να τρώμε φύλλο κατευθείαν από την οθόνη!!! χαχαχαχαα

      Φιλιά πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Χαχαχαχαχαχαχαχαα
    Μετά από αυτή την εισαγωγή και κέικ να παρουσίαζες, ωραίο θα σου έλεγα πως είναι χαχαχαχαχαχα
    Θέλω φωτόοοοοοοοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχα
      Ε, πες μου παιδί μου ότι για να το φας το φαγητό σου θέλεις έναν καραγκιοζάκο απέναντι για να γελάς, σαν τα μωρά παιδιά!!!!!! χαχαχαχαχααα

      Καλό απόγευμααααααααααα!!

      Διαγραφή
  15. Ωραία πίτα, τρελαίνομαι για πίτες.
    Ζήλεψα το ταψί σου έχω σε μεγαλύτερο μέγεθος και ψάχνω αυτές τις μέρες πιο μικρό αλλά μόνο αντικολλητικά και ανοξείδωτα βρίσκω.
    Καλές Αποκριές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι θα έκανε το ταψί τέτοια θραύση δεν το περίμενα, ειλικρινά!!! χαχαχαχα

      Καλή βδομάδα Ξανθή!

      Διαγραφή
  16. Καλά, αν σου πω ότι τόση ώρα διάβαζα ζαμπονοκερασόπιτα κι έψαχνα τα κεράσια τί θα πεις. Και σκεφτόμουν "καλά, κεράσια με ζαμπόν πού κολλάνε;" Χαχαχα είναι που είμαι γριπιασμένη και έχω μια θολούρα.
    Τέλεια πίτα Χρυσαυγή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαα
      Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Ξέρεις πόσες φορές μου έχει συμβεί άλλο να γράφει και αλλο να διαβάζω? Πάντως κεράσια Φεβρουάριο μήνα, μόνο πλαστικά μπορεί κανείς να βρει!! χαχαχαχα
      Περαστικά σου εύχομαι Μάγδα μου!!!!

      Φιλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  17. Ξέρεις τι μου άρεσε ακόμη περισσότερο, από την εκλεκτή ζαμπονοκασερόπιτα, Χρυσαυγή μου;

    Το ταψί σου!!

    Φαίνεται από τις φωτογραφίες, πως είναι ένα ταψί, που έχει κάνει την "διαδρομή" του μέσα στον χρόνο.
    Πως έχει ψήσει τα άπειρα...
    Και έχει βαθιά στο σώμα του τομές και χαρακιές που το έχουν τιμήσει!!!

    Ταψί κλασσικής κουζίνας και μάλιστα μαμαδίστικης κουζίνας.

    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τι έχω πάθει με το ταψί!!!
      Αν το ήξερα ότι θα άρεσε τόσο πολύ θα το έβγαζα προς πώληση στην μαύρη αγορά!!
      χαχαχαα

      Κι εμένα όμως μου αρέσει! Αστειεύομαι φυσικά Πηνελόπη μου!!!

      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  18. Δώσε μου πίτες και δεν χρειάζομαι τίποτε άλλο, άντε ίσως και κανένα γλυκό. Την συγκεκριμένη θα μπορούσα να την φάω ολόκληρη! Δεν αστειεύομαι, μπαίνεις βγαίνεις στην κουζίνα κόβεις κανένα κομματάκι παίρνεις μερικές μπουκιές, δεν θέλει και πολύ!
    Απολαυστικός ο πρόλογος, το καπέλο είναι το καλύτερο αποκριάτικο που άκουσα τελευταία! Χι, χι
    Τέλεια η προτελευταία φώτο.
    Σε αυτά τα ταψιά γίνονται οι καλύτερες πίτες!
    Τέλος, όβερ...
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι απολαυστικότατη!!!!!!!!
      Νομίζω με τόσα αιτήματα για να με δουν με το ψητό κοτόπουλο στο κεφάλι έχω μπει στον πειρασμό να βάλω φωτογραφία!! χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  19. συγγνωμη πηρες τετοιο καπελο και δεν εβγαλες φωτο να σε θαυμασουμε?????? απαραδεκτο! να διορθωθει αμεσως το λαθος!
    οσο για την πιτα...πεινασα παλι! ασυμφορη εισαι κουκλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχα
      Στο τσακ είμαι να δημοσιεύσω φωτογραφία λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  20. Καλά, κλαίω με το superman και τη σέξι καμαριέρα! Αλλά να μη μας δείξεις το καπέλο βρε παιδί μου....
    Ζαμπονοκασεροοιτα εγγύηση! Μου αρέσει που είναι "ξεσκέπαστη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πόσο γελάω με τα λόγια σου, να είσαι καλά το χρειαζόμουν αυτό!
    Εγώ θέλω το καπέλο να δω πάντως!
    Θα συμφωνήσω επίσης πως οι άντρες ως γυναίκες είναι απίστευτοι! Το Σάββατο που ήμουν σε ένα πάρτυ έλιωσα στο γέλιο με μια "κοκκινοσκουφίτσα" που σήκωνε το φουστάκι της σε κάθε ευκαιρία για να δείχνει το στρινγκ!
    Τώρα στη ζαμπονοτυρόπιτα! Χτύπησες φλέβα!! Το καλύτερο πρωινό που μπορώ να σκεφτώ!!
    Φιλιά και καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αυτή η πίτα είναι ότι πρέπει για τον άντρα της οικογένειας που δεν τρώει καθόλου τη φέτα! Ευχαριστούμε για τη συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσύ μιλάς για Απόκριες, στολές και μασκαρέματα κι εγώ λιώνω με την πίτα... Θέλω όλο το ταψί!!!! Και θέλω και μια φωτογραφία σου ντυμένη άνδρας. Ομολογώ ότι δεν μπορώ να φανταστώ μια ξανθιά κοπελάρα δύο μέτρα σε ρόλο "αντρουά"... Θέλω ντοκουμέντα φωτογραφικά! Και θέλω και το καπέλο-κοτόπουλο για προσωπική δοκιμή! ;-)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχα, απολαυστική σε όλα σου,Χρυσαυγούλα, όπως πάντα! Κείμενο, συνταγή, φωτογράφιση!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

πήγαινε στην κορυφή! 01 09 10