8 Φεβρουαρίου 2016

Ωμοφαγικό κέικ καρότου






Οι πειραματισμοί σε ωμοφαγικά γλυκά συνεχίζονται με πολύ χαρά. Μετά την εκπληκτική τάρτα με σοκολάτα και πορτοκάλι  που την έφτιαξαν ήδη 2-3 φίλοι και φαντάζομαι – ελπίζω δηλαδή – και κάποιοι άλλοι που δεν γνωρίζω, μπήκε στα αγαπημένα και αυτό το όμορφο κέικ καρότου.  Τελικά η υγεία σε αυτά τα γλυκά είναι διάχυτη. Όσα ωμοφαγικά κι αν έχω δει, είναι όμορφα και περιποιημένα. Είναι σαν να σου φωνάζουν «φάε με, είμαι υγιεινό και θα σε κάνω να φαίνεσαι όμορφη και λαμπερή σαν κι εμένα». 



Αν μου άρεσαν βέβαια τα υγιεινά φαγητά όσο μου αρέσουν τα υγιεινά γλυκά θα ήμουν τρισευτυχισμένη. Αλλά τα γούστα μου στη διατροφή, και όχι μόνο, έχουν έντονο το στοιχείο της σύγκρουσης. Πορεύομαι με αυτά προς το παρόν και βλέπουμε...




Το κέικ καρότου που μπορεί να προσφερθεί και σαν τούρτα, είναι ένα γλυκό με έντονες γεύσεις, πολύ νόστιμο, αλλά όχι λιγωτικό. Πώς θα μπορούσε άλλωστε? Η «τυρένια κρέμα» από κάσιους είναι ελαφριά και δροσερή. Τα καρύδια της επικάλυψης κριτσανίζουν και έτσι προσφέρουν το πλεονέκτημα των πολυεπίπεδων υφών όταν κανείς το γεύεται. 


Τα ωμοφαγικά γλυκά τα προτιμώ πάντα για πρωινό, αφού μου καλύπτουν την ανάγκη για ένα πλούσιο γλυκό μαζί με τον καφέ, εκτοξεύουν την ενέργεια στον οργανισμό, του προσφέρουν φυτικές ίνες και κυρίως με χορταίνουν για τις υπόλοιπες αρκετές ώρες!






ΩΜΟΦΑΓΙΚΟ ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ 


Υλικά για την «τυρένια» κρέμα: 


     1)      400 γραμμάρια κάσιους ωμά, ανάλατα, μουλιασμένα για τουλάχιστον 8 ώρες σε νερό

     2)      2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού

     3)      5 κουταλιές σούπας λάδι καρύδας λιωμένο (σε κατάστημα με βιολογικά)

     4)      1/3 φλιτζάνι σιρόπι σφένδαμου

     5)      120-140  γραμμάρια νερό από αυτό που θα μουλιάσουμε τα κάσιους


Υλικά για το «κέικ»:


     1)      450 γραμμάρια χουρμάδες που τους αφαιρούμε το κουκούτσι

     2)      250 γραμμάρια καρότα ωμά, ξεφλουδισμένα

     3)      150 γραμμάρια αλεύρι φαγόπυρου (σε κατάστημα με βιολογικά)

     4)      ½ φλιτζάνι τριμμένη καρύδα, αποξηραμένη

     5)      1 κοφτό κουταλάκι γλυκού κανέλα σκόνη


Υλικά για την επικάλυψη και τη διακόσμηση: 


     1)      Καρύδια, ωμά  χοντροκομμένα

     2)      1 κουταλιά σούπας τριμμένη, αποξηραμένη καρύδα

     3)      Μερικές «κορδέλες» καρότου

     4)      Λίγα φύλλα μέντας ή δυόσμου 





Μέθοδος: 


Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα κάσιους και το γεμίζουμε με νερό. Το νερό πρέπει να είναι αρκετά πάνω από την επιφάνεια των κάσιους γιατί αυτά θα απορροφήσουν ένα μέρος του και θα φουσκώσουν.  Τα αφήνουμε τουλάχιστον για 8 ώρες (μια νύχτα) βυθισμένα στο νερό.


Για να φτιάξουμε το γλυκό χρειαζόμαστε μονάχα ένα μούλτι (επεξεργαστή τροφίμων). 





Φτιάχνουμε πρώτα την βάση του «κέικ».


Βάζουμε σε δόσεις (αν δεν χωράνε όλα μαζί)  τα καρότα στο μούλτι και τα κάνουμε τρίμματα.  Στη συνέχεια προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα «χτυπάμε» όλα μαζί δημιουργώντας τρίμματα. Στην περίπτωση που ο επεξεργαστής τροφίμων μας είναι μικρός (όπως ο δικός μου),  τότε βάζουμε λίγα – λίγα τα υλικά μέσα παίρνοντας ένα μικρό μέρος από όλα κάθε φορά. Μόλις τελειώσουμε την διαδικασία αυτή βάζουμε όλα τα ψίχουλα του «κέικ» σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην άκρη. 

 


Φτιάχνουμε την «τυρένια» κρέμα από κάσιους.


Βάζουμε όλα τα υλικά της κρέμας στο μούλτι και τα πολτοποιούμε για 3-4 λεπτά μέχρι να δημιουργηθεί μια λευκή και παχύρρευστη κρέμα που μοιάζει με μους. Η κρέμα αυτή θα έχει κοκκώδη υφή λόγω των κάσιους που περιέχει.


Στην περίπτωση που δεν χωράνε όλα τα υλικά μαζί στον επεξεργαστή – όπως και πριν – τότε τα χωρίζουμε σε δόσεις και τα βάζουμε λίγα – λίγα, προσέχοντας να ισομοιράσουμε τα στερεά και τα υγρά ώστε να επιτευχθεί η πολτοποίηση πολύ καλά!  Βάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ και την αφήνουμε στην άκρη.

Φτιάχνουμε το γλυκό. 


Τοποθετούμε ένα τσέρκι 20 εκατοστών μέσα σε μια μικρή πιατέλα. 


Βάζουμε μέσα τη μισή από την ψιχουλιαστή ζύμη του κέικ και την πατάμε με το χέρι μας πολύ καλά, διαμορφώνοντάς την έτσι ώστε να είναι ισομοιρασμένη σε όλα τα σημεία. 


Στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω τη μισή από την λευκή κρέμα και λειαίνουμε την επιφάνειά της με την ανάποδη ενός κουταλιού. 




Βάζουμε το γλυκό για δύο ώρες στην κατάψυξη!!!! Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο που δεν πρέπει να παραλειφθεί καθώς θα καθορίσει την τέλεια εμφάνιση του γλυκού μας!!! Αυτό γίνεται για να σταθεροποιηθεί η κρέμα και όταν στρώσουμε την υπόλοιπη μισή ζύμη του κέικ από πάνω και την πατήσουμε με τα δάχτυλά μας να μην χαλάσουν οι στρώσεις. Πρέπει η κρέμα να είναι πολύ σταθερή όταν θα γίνει το επόμενο βήμα. 


Μόλις περάσουν οι δύο ώρες που το γλυκό είναι στην κατάψυξη και πριν το βγάλουμε από αυτήν, ελέγχουμε την κρέμα με το δάχτυλό μας. Πρέπει να έχει σταθεροποιηθεί και να μην βυθίζεται το δάχτυλό μας μέσα σε αυτήν όταν το πιέζουμε πάνω της. Αν έχει  έρθει σε αυτή τη μορφή η κρέμα τότε βγάζουμε το γλυκό από την κατάψυξη και το ολοκληρώνουμε ως εξής. 


Πάνω στην παγωμένη πλέον κρέμα, στρώνουμε την υπόλοιπη μισή ζύμη του «κέικ» και την πατάμε με την παλάμη μας ώστε να γίνει συμπαγής και να κολλήσει πάνω στην κρέμα. 


Τέλος ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη μισή κρέμα από κάσιους και την λειαίνουμε με τον ίδιο τρόπο που κάναμε προηγουμένως. 


Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο για ένα βράδυ. 


Την επόμενη μέρα αφαιρούμε το τσέρκι, πασπαλίζουμε όλη την επιφάνειά του με άφθονο χοντροκομμένο καρύδι, τριμμένη καρύδα και κορδέλες καρότου. Ρίχνουμε διάσπαρτα εδώ κι εκεί μερικά φυλλαράκια μέντας. Σερβίρουμε! 


Καλή επιτυχία!!! 





Tips


     1)      Τις κορδέλες καρότου τις φτιάχνουμε ως εξής. Παίρνουμε ένα μεγάλο χονδρό και μακρύ καρότο. Το ξεφλουδίζουμε.  Με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε τις πατάτες (peeler/αποφλοιωτή) αρχίζουμε και κόβουμε μακριές λωρίδες από το καρότο. Από την ίδια πάντα πλευρά. Αυτές είναι οι κορδέλες καρότου που είναι πολύ εμφανίσιμες αν τις τοποθετήσουμε σαν βουναλάκι στο κέντρο του κέικ και τις πασπαλίσουμε από πάνω με τριμμένη καρύδα. 

 

     2)      Το κέικ καρότου διατηρείται σκεπασμένο στο ψυγείο για μια εβδομάδα. Επίσης μπορεί να καταψυχθεί (είτε σε κομμάτια είτε ολόκληρο) και να το διατηρήσουμε για αρκετούς μήνες. Για να το καταναλώσουμε το βγάζουμε από την κατάψυξη 2-3 ώρες πριν, καθώς ξεπαγώνει πολύ γρήγορα. 







24 σχόλια:

  1. η αληθεια ειναι οτι τα ωμοφαγικα γλυκα δεν τα εχω σε ιδιαίτερη εκτιμηση... Ξερω οτι ειναι υγεινα και ολα αυτα αλλα επειδη ξερω οτι ο Νικολας δεν θα τα φαει... και τζαμπα θα παρω ολα αυτα τα υλικα... δεν κανω... Ομως αυτο το κεικ φαινεται πραγματικα λαχταριστό... Ισως να του δωσουμε μια ευκαιρια!! καλη εβδομαδα Χρυσαυγη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίδα μου κι εγώ δεν τα φτιάχνω ακριβώς επειδή είναι υγιεινά. Βέβαια με βολεύει πολύ το ότι είναι, αλλά κυρίως τα φτιάχνω επειδή τρελαίνομαι για την γεύση τους.
      Η αλήθεια όμως είναι ότι τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μην τρώμε πολύ ζάχαρη και όπου μπορώ την αντικαθιστώ, έτσι λοιπόν τα ωμοφαγικά είναι γλυκά που είναι νόστιμα και ταυτόχρονα υγιεινά.

      Βέβαια είναι ακριβά γλυκά και γι΄αυτό πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα σου αρέσει κάτι τέτοιο. Ωστόσο θα μου πεις, αν δεν δοκιμάσω πως θα μάθω?? χαχα

      Σε φιλώ και ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα, δίπλα μου έχει προσγειωθεί μαι συνταγή ωμοφαγικού κέικ με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα, την κοιτάω και δεν αποφασίζω ακόμη μιας και δεν ξέρω αν σίγουρα θα αρέσει ή θα το φάνε κάποιοι άλλοι. Μετά και αυτό το δικό σου αρχίζω να το σκέπτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου και σε σένα Ξανθή.
      Χμ, μάλλον με αυτά τα πράγματα ποτέ δεν ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις μια φορά!

      Διαγραφή
  3. καλημερα καλη βδομαδα!!! η αληθεια ειναι οτι κουραστικα που διαβασα θελει 1 βραδυ το ενα 1 βραδυ το αλλο δλδ 2 μερες περιπου να σταθεροποιηθει το γλυκο!!! αλλα απ την αλλη ειμαι περιεργη για το πως ειναι!! μου κανει κλικ η κρεμα παντως ! χαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μια συνταγή λέει "ένα βράδυ" είναι ενδεικτικό των 8-10 ωρών περίπου ή και παραπάνω. Όσο διαρκεί δηλαδή η μια βραδιά.
      Από ΄κει και πέρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξουμε το βράδυ τη συνταγή ή να βάλουμε το βράδυ τα κάσιους να μουλιάσουν στο νερό.

      Να σου πω τι έκανα εγώ. Εβαλα τα κάσιους στο νερό να μουλιάσουν το πρωί γύρω στις 10 και το βράδυ στις 10 (τα άφησα 12 ώρες) άρχισα να φτιάχνω το γλυκό. Μου πήρε 15 λεπτά όλη η διαδικασία, λίγο πριν ξαπλώσω. Ετσι το κέικ έμεινε μια νύχτα στο ψυγείο και σταθεροποιήθηκε απόλυτα. Την άλλη μέρα το πρωί το έκοψα και το φωτογράφισα και είναι αυτό ακριβώς που βλέπεις. Άρα η όλη διαδικασία θέλει 24 ώρες. Αλλά ο οφέλειμος χρόνος που χρειάζεται το γλυκό για να φτιαχτεί είναι ακριβώς 15 λεπτά. Τα υπόλοιπα είναι θέμα αναμονής όπως όμως γίνεται και σε άλλα γλυκά συμβατικά.

      Διαγραφή
  4. Εντυπωσιακή παρουσίαση, ελαφρύ, δροσερό και πάρα πολύ νόστιμο γλυκό!!!
    Πρόλαβα και το δοκίμασα χιχιχι!!! Μπράβο σου!!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, αυτά τα ωμοφαγικά γλυκά τρελλαίνομαι να τα τρώω για πρωινό!!!

      Διαγραφή
    2. Ευαριστώ, ευχαριστώ!!!!!
      Χαίρομαι που σου άρεσε κι εσένα!!!!

      Διαγραφή
  5. Εντάξει, έγραψες, κοπελιά! Υπέροχο γλυκό με φανταστική εμφάνιση κ φυσικά φωτογραφίες που σου φωνάζουν "φάε με!" Μπράβο, Χρυσαυγούλα! Χαίρομαι που έχεις μπει σε ωμοφαγικά μονοπάτια!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λένια είσαι μέσα σε μια λίστα 6-7 ατόμων (που έχω στο μυαλό μου) και ήμουν σίγουρη ότι θα εκτιμούσες ένα τέτοιου είδους γλυκό!!
      Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Οι ροδέλες καρότου με παρέπεμψαν αρχικά σε αλμυρή συνταγή.
    Μονολόγησα....ωπ,εδώ είμαστε!Τούρτα αλμυρή !!!
    Και θρονιάστηκα για το πρώτο διάλειμμα που δικαιούται κάθε σκληρά εργαζόμενη νοικοκυρά.
    Στην πορεία διαπιστώνω ότι πρόκειται για ωμοφαγικό κέικ-τούρτα.
    Με την διαπιστωμένη αμφισβήτηση στο πρόσωπο μου ,αλλά και την ταυτόχρονη περιέργεια μου για το εκπληκτικό οπτικό αποτέλεσμα της,διαβάζω.
    Λιτός περιγραφικός πρόλογος.
    Ύποπτο ,σκέφτομαι...
    Η βαρύτητα πέφτει στην συνταγή.
    Έξυπνο,ξανασκέφτομαι.
    Προχωρώ στα υλικά και διαπιστώνω οτι είναι αρκετά ...πρωτοποριακά.
    Ύπουλο,μου λέει ο διαβολάκος της άρνησης.
    Ναι,αλλά πολυ υγιεινά,ανταπαντά ο άγγελος της καλής προαίρεσης.
    Προχωρώ στην εκτέλεση.
    Πολύπλοκο,μου ψιθυρίζει ο τεμπέλης κακός εαυτός μου.
    Συναρπαστικό και ευφάνταστο ,με σκαμπιλίζει η αύρα του κοιμισμένου chef,που μόνιμα κρύβεται μέσα μου.
    Περνώ με ταχύτητα τα γραφόμενα και στέκομαι στο αγαπημένο σημείο της ανάγνωσης...
    Στο χάζι των φωτογραφιών.
    Εκεί δεν επιτρέπω σε κανένα τις άσκοπες πολυλογίες.
    Κλειδώνω τις πόρτες και τα παράθυρα σε όλες τις απρόσκλητος φωνές.
    Διότι ειναι η στιγμή που συνομιλώ με το προϊόν της δημιουργίας.
    Αποδέχομαι την σαγήνη της πρόκλησης και ξεχνώ κάθε αμφισβήτηση.
    Είμαι σαν υπνωτισμένη.
    Κάθε φορά.
    Πάντα!
    Είναι η στιγμή που διαγράφονται οι εσωτερικές συνομιλίες και ρομποτικά ανοίγω ντουλάπια για την επικύρωση των υλικών.
    Σήμερα δεν υπάρχουν.
    Σήμερα απλά μπήκε το ζιζάνιο της μόνιμης ερώτησης: ´´Πότε θα το κάνω ? ´´ για να ενοχλεί διαρκώς με την επανάληψη του!
    Καλή εβδομάδα!
    Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      Τρελαίνομαι όταν συνομιλείς με τον εαυτό σου!!! Τρελαίνομαι!!!!

      Κανονικά εγώ θα έπρεπε να στο κάνω!!! Όχι εσύ!
      Θα έπρεπε να το βρεις έτοιμο, να το δοκιμάσεις για να παρακινηθείς την επόμενη φορά να το φτιάξεις μόνη σου. Ή μάλλον να το θέσω αλλιώς, να ανυπομονείς να το φτιάξεις μόνη σου!!!!!!

      Πάντως ΑΝ κάποια στιγμή αποφασίσεις να φτιάξεις ένα τέτοιο γλυκό, θα σου πω να αρχίσεις από την τάρτα με το πορτοκάλι, τη σοκολάτα και τα φιστίκια Αιγίνης. Είναι σίγουρα μια πιο ιδανική πρώτη αρχή για κάποιον που πρώτη φορά τρώει τέτοια γλυκά. Είναι απλά εθιστική και δεν το λέω εγώ αυτό. Το είπαν και άτομα που δεν είχαν ιδέα από τέτοιου είδους γλυκά και έμαθαν μόνο όταν την δοκίμασαν για πρώτη φορά τι είναι. Θα τολμήσω να σε προτρέψω λοιπόν προς τα εκεί με την πεπείθηση ότι θα ξετρελαθείς!!!!!!!

      Σε φιλώ πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Χρυσαυγή; ΜΕ ΚΟΛΑΣΕΣ!!! Αυτό σου λέω μόνο. Με τη λιγωτική εισαγωγή σου και με τις φωτογραφίες σου! Φαίνεται πεντανόστιμο! Λιγώθηκα σου λέω.
    Άσχετο, αλλά τα καρότα φαίνονται σαν φέτες σολωμού :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ιδέα ενός τέτοιου πρωινού απλά με εκστασιάζει!
    Αυτό το κέικ, συνοδεία του ελληνικού μου καφέ φαντάζει πραγματικά υπέροχο!
    Την κρέμα με τα κάσιους πρέπει κάποια στιγμή να τη δοκιμάσω. Φαίνεται πολύ πλούσια και δεν μπορώ καθόλου να φανταστώ τη γεύση της!
    Και αυτό που επίσης με ξετρελαίνει είναι η απουσία ψησίματος :) Έχει βέβαια την αναμονή του, γεγονός που αυξάνει την ανυπομονησία μας!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι απλά θεϊκό Χρυσαυγή! :-) Θα δοκιμαστεί σύντομα!
    Υπέροχα όλα! Συνταγή, παρουσίαση, φωτογραφίες!
    Τα ωμοφαγικά γλυκάκια πέρα από την γεύση και την θρεπτική αξία ξεχωρίζουν και για την ευκολία στην παρασκευή ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίθανο κέικ, Χρυσαυγή! Το ακούω να μου φωνάζει "Φάε με", μέσα από τις φωτογραφίες...Μπράβο σου! Καλή εβδομάδα, ΧΟΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. To έχω ξαναπει πως ο τιτλος στις αρχες με φόβιζε: ωμοφαγικό!!!
    Αλλά τώρα το συνηθίζω ;)

    Και κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο γλυκό θέλω πολύ να το δοκιμάσω.
    Πολύ ωραία παρουσίαση Χρυσαυγή μου.Εντυπωσιακή.
    Η ''τυρένια'' κρέμα με τα κασιους πρέπει να είναι πολύ ωραία.

    Πρέπει να δοκιμάσω κάποια στιγμή

    Φιλιά πολλά
    Η κρέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέρεις...είχα γενέθλια πριν λίγες μέρες! Μήπως να μου έστελνες μια τέτοια τούρτα;; Κρατάνε 40 μέρες οι ευχές και τα δώρα, σαν τις γιορτές!χαχα
    Υπέροχες φωτογραφίες!! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρυσαυγή μου με κούρδισες για τα καλά να δοκιμάσω το κέικ. Μόλις συγκεντρώσω όλα τα υλικά, για κανα δυο δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι θα βρω, θα το φτιάξω οπωσδήποτε!!! Πάντως στις φωτογραφίες φαίνεται καχταριστό που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα "κανονικά" γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν μπορώ να φανταστώ πολύ εύκολα τη γεύση του (παρόλα αυτά σε εμπιστεύομαι απόλυτα και είμαι σίγουρη για αυτήν), πάντως είναι από τα πιο όμορφα γλυκά που έχω δει!
    Πολύ φωτογενές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω να σου πω την αλήθεια ενώ είμαι της υγιεινής διατροφης στο φουλ, με αυτά τα γλυκά δεν εχω πειστεί ακόμα. Κανα δυο φορές που εχω δοκιμασει συνταγές δεν μου εχουν βγει, ίσως να μην εχω επιλέξει εγω σωστές συνταγές. Πάντως η τούρτα σου δείχνει σουπερ λαχταριστή και με όλα αυτά πυο γράφεις με κάνεις να αναθεωρώ την αρνητική εικόνα που μου έχει κολλήσει...μάλλον πρέπει να το δοκιμάσω έτοιμο λεω γω για να πειστώ καλύτερα (το΄χουμε το υπονοούμενο¨?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ωραίο layering
    και ποσο όμορφα την εχεις ντεκοράρει!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκπληκτική η πρώτη φωτογραφία για ένα κέικ που αν και υγιεινό δεν μπορώ να φανταστώ τη γεύση του!! Πρέπει να είναι ωραίο κι όλο σκέφτομαι ότι θέλω να δοκιμάσω ωμοφαγικές συνταγές αλλά όλο κάτι συμβαίνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

πήγαινε στην κορυφή! 01 09 10