8 Μαρτίου 2012

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο "ξεσκέπαστη"


…σαν παιδί κι εγώ!


           Τα 33 χρόνια που έχω έρθει στον μάταιο τούτο κόσμο, έχω βασανίσει πολλούς ανθρώπους… Σκανταλιάρικα παιδικά χρόνια, ταραχώδη εφηβεία, ολίγον ανυπόμονη ενηλικίωση! Πολλά έχω κάνει και πολλά έχω πει κατά καιρούς, που έχουν στείλει τους δικούς μου αδιάβαστους! Μερικά λέγονται δημοσίως, και άλλα δεν λέγονται ούτε πίσω από κλειστές πόρτες!



           Εκτός από τις απλές, καθημερινές περιπέτειες που είχα από το Δημοτικό, έως το τέλος του Λυκείου παρακαλώ, είχα επεκταθεί και σε γαστρονομικές σκανταλιές, που από μόνες τους αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία! Η μέρα μου, ξεκινούσε πάντα με το να σκέφτομαι πως θα κάνω κάτι που θα προκαλέσει τον πανικό, τις φωνές και τελικά την οργή των παππουδογιαγιάδων μου! Σαν μοναχοπαίδι που αποζητά διακαώς την προσοχή, λάτρευα να τους βασανίζω. Κι όσοι υπήρξαν σκανταλιάρηδες θα με καταλάβουν!

         Θυμάμαι πολλά, σχεδόν όλα! Το χαστούκι που έπεισα τον ξάδερφό μου να δώσει έτσι ξεκάρφωτα στον παππού, ένα πρωί που ανυποψίαστος διάβαζε εφημερίδα, τον λευκό εξωτερικό τοίχο του σπιτιού της γιαγιάς, που έβαψα με λάσπη, το ψάρι που έθαψα ζωντανό, τα τζιτζίκια που ξεφτέριαζα, τα μαγιώ τον εξαδέλφων μου που σε ανύποπτη στιγμή κατέβαζα στην παραλία… να πω κι άλλα ή θα με μαζέψει το ηθών??

          Αλλά τα ποιο απολαυστικά, αυτά που θυμάμαι και γελώ με την καρδιά μου, είναι οι πλάκες που έχουν να κάνουν με φαγητό, γιατί έβλεπες άμεσα την αντίδραση του θύματος, η οποία ήταν παρόμοια με αυτή του χτυπήματος από κεραυνό!

          Μια καλοκαιρινή μέρα, με το ζόρι με πίεζε η γιαγιά Μαρίκα να φάω φακές για μεσημεριανό κι εγώ ήθελα πάση θυσία να το αποφύγω. Στην απόγνωσή μου, πέταξα μια ακρίδα στην κατσαρόλα με το ήδη έτοιμο φαγητό, έτσι ώστε να το αχρηστέψω όλο και να μην υπάρχει καμία πιθανότητα να μου το σερβίρει. Στόχος επετεύχθη!!!

         Όλοι γνωρίζουν πόσο λάδι ρουφάει μια μελιτζάνα όταν τηγανιστεί. Όσο λάδι ρουφάει, άλλο τόσο αλάτι μπορεί να ρίξεις πάνω της και να το «πιεί», αφού το λάδι που έχει μέσα της θα το τραβήξει χωρίς να φαίνεται. Αυτό το ανακάλυψα στην πράξη, μια μέρα που η γιαγιά είχε αφήσει την πιατέλα με τις τηγανιτές μελιτζάνες εκτεθειμένη στον πάγκο της κουζίνας. Τις αλάτισα τόσο, μα τόσο πολύ, που όταν έφαγε ο παππούς του γύρισαν τα μάτια ανάποδα. Πέταμα οι μελιτζάνες!!

         Και τελειώνω, (επειδή θέλω να μου απομείνει τουλάχιστον ένας αναγνώστης στο blog μου μετά από αυτά τα «αίσχη»), αναφέροντας ένα πλούσιο πασπάλισμα με κανέλα, αντί πιπεριού, στα τηγανιτά αυγά «μάτια» του μπαμπά μου!!! Εδώ δεν αναφέρω τα αποτελέσματα γιατί τα «μπιπ» δεν γράφονται!

         Τα παραπάνω περιστατικά, εκτός από απόλυτα αληθινά είναι ένα μέρος των όσων έχουν συμβεί, και για κάποιον λόγο (αν και ξέρω ότι δεν θα ΄πρεπε) με κάνουν και νιώθω περήφανη!!! Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα δύο μου κοριτσάκια κι αν κάποιο από αυτά κληρονόμησε το γονίδιο… Δεν ξέρω ούτε πως θα το αντέξω αν κάτι τέτοιο έχει συμβεί!! Δεδομένου ότι όλα εδώ πληρώνονται… οι πιθανότητες είναι αυξημένες!

         Προς το παρόν κερνάω πίτα! ….. για να πάνε τα φαρμάκια κάτω! Μη φοβάστε, στα υλικά δεν περιέχεται καθαρτικό!! Δοκιμάστε άφοβα την πανεύκολη συνταγή μου!

         Υ.Γ. Το ανωτέρω άρθρο αφιερώνω σε δύο διαδικτυακά πειραχτήρια, που κάνουμε πολλές πλάκες και το χαίρομαι! Την δυναμική, με λόγο που σπάει κόκαλά, Ζαμπία (Kitchen stori.es) και την επαναστάτρια με αιτία Μάρα (Mara’s cook revolution)!



ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ «ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗ»

Υλικά:

1) 300 γραμμάρια φέτα
2) 100 γραμμάρια γραβιέρα
3) 3 αυγά
4) 1 κεσεδάκι γιαούρτι μικρό
5) 1 γεμάτο φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις (ίσως και λίγο παραπάνω)
6) ½ κουταλάκι γλυκού σόδα
7) ¾ πακέτου βούτυρο βιτάμ τετράγωνο


Μέθοδος:

        Τρίβουμε τα τυριά σε μπολ και τα αφήνουμε στην άκρη.

        Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά όπως στην ομελέτα και προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο, το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια ρίχνουμε και τα τυριά στο μείγμα των αυγών, τη σόδα και τέλος λίγο – λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε. Αλεύρι ίσως χρειαστεί και ελάχιστο παραπάνω μέχρι να γίνει ένας αρκετά πηχτός χυλός.

       Βουτυρώνουμε ένα μικρό πυρέξ και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά ή παραπάνω αν χρειαστεί μέχρι να ροδίσει.

Καλή επιτυχία!!


47 σχόλια:

  1. Χρυσαυγή μου καλημέρα!Είσαι απίστευτη, τα έκανες όλα αυτά;Έχω γελάσει με τη ψυχή μου χαχα!!!Μη νομίζεις όλοι σα παιδιά έχουμε κάνει τις σκανταλιές μας και γω δεν ήμουν αθώα περιστερά!! Όσο για τη τυρόπιτα εκπληκτική!!!Φιλιά πολλά!

    **Ελπίζω να μην έχει πάρει κάποια απο τις κόρες σου το γονίδιο, ειδάλλως ξέρεις τι σε περιμένει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου έκανα όλα αυτά και ακόμα περισσότερα!
      Δυστυχώς στο DNA μου είναι γραμμένη η σκανταλιά και όπως γνωρίζεις το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει... άρα τα κορίτσια, δύσκολο να ξεφύγουν!!! κλαψ....

      Η πίτα είναι πανεύκολη και παν-νόστιμη!
      Δοκιμασέ την !!
      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα αγαπημένη μου φιλενάδα!!
    Τώρα άμα σου πω ότι μόνο τα κερατάκια και η ουρίτσα σου έλειπαν δεν θα με παρεξηγήσεις ε;;; Τι παιδάκι τρελό ήσουν εσύ;;; Πραγματικά κάνε κανένα τάμα να μην πάρουν τα κοριτσάκια σου ούτε ένα τόσο δα μικρό γονίδιο, γιατί την έβαψες!! Βρε κακούργα... καλά όλα αλλά χαστούκι στον παππουλίνο;;;
    Υποψιάζομαι πως η καλή μαγειρική σου είναι αυτή που σε έσωσε και δεν σου έκοψαν όλοι μαζί την καλημέρα!
    Η πιτούλα σου εξαιρετική! Ξέρεις πως έχω τρελή αδυναμία σε οτιδήποτε έχει μορφή τάρτας-πίτας! Με τόσο ωραία υλικά και απίστευτη ευκολία παρασκευής, η πιτούλα αυτή τίναι απλά must!! Με ή χωρίς καθαρτικό! Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχααα Ερμιονάρα μου γυκιάαααα!!
      Το χαστούκι στον παππού ήταν ΘΕΙΚΟ!! Ο καημένος, την ώρα που διάβαζε εφημερίδα και ο Χρήστος ο ξάδερφός μου τον πλησίασε ... την έφαγε κανονικότατα!! Φυσικά την τιμωρία την υπέστη ο Χρήστος και ότι και αν έλεγε ότι εγώ τον έβαλα ήταν μάταιο!!

      Ο Χρήστος ήταν το υποχείριό μου! Κάθε σκανταλιάρης έχει ένα υποχείριο που το βάζει να κάνει τη βρώμικη δουλειά! Ετσι και εγώ.. Από κάποιο σημείο και μετά βέβαια ο θείος μου απέφευγε να αφήνει το Χρήστο να κάνει παρέα μαζί μου!!


      Η πίτα είναι τόσο εύκολη που μπορεί ακόμα και το Φιφίνι να την φτιάξει!! Δοκίμασέ την, θα σου αρέσει!!
      Φιλιάαααααααααααααααααααααααα

      Διαγραφή
  3. Βρε θεότρελο, τι σου έφταιγαν οι καημένοι οι παππούδες σου?
    Χαχαχα! Τώρα γελάω, αν ήσουν κόρη μου θα σου είχα αραιώσει το μαλλί...
    Η πίτα υπέροχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μου, δεν μου έφταιγαν οι παππούδες μου.
      Μου έφταιγαν οι ορμόνες μου!!
      Όσο για το μαλλί.... κι εμένα μου το αραίωναν, αλλά αυτό δεν με πτωούσε καθόλου, μη σου πω ότι με πόρωνε κιόλας!!! :-)

      Διαγραφή
  4. νομιζω οτι θα κρυωσει ξεσκεπαστη χαχα νοστιμη φαινετε να εισαι καλα σε περιμενω σπιτακι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένη πιτούλα του Ζήση μου. Εύκολη και νόστιμη. Αχ, αυτή η κακομοίρα η μάνα σου θα τραβούσε τα μαλλιά της;))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τα δικά της τραβουσε, και τα δικά μου Στέλλα μου!!
      Αφού έχω και την έγκριση του Ζήση... τότε η πίτα μου λέει!!!!

      Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. τρελοκομείο μου ήσουν μικρούλα καμάρι μου ε? Να σου πω ότι πιστεύω πως τα παιδιά που είναι πολύ σκανταλιάρικα και άτακτα γίνονται υπέροχοι άνθρωποι όταν μεγαλώνουν! Δεν θα με συνέφερε εξάλλου να πω το αντίθετο :P
    Τι ωραίότερο πάντως απο αυτές τις υπέροχες παιδικές αναμνήσεις!
    Παίρνω το κομματάκι μου απο την λαχταριστή πιτούλα σου και φεύγω!!
    Οι κοπέλες που ανέφερες αξίζουν την αφιέρωση και με το παραπάνω!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γίνεται κυρία μου??
      Της ιδίας συνομοταξίας είστε κι εσείς??

      Φυσικά και εμένα με συμφέρει η θεωρία σου!!
      Από αύριο θα αρχίσω να την λέω κι εγώ!!!
      Ήταν το καλύτερο που άκουσα σήμερα!! χιχιχιχι

      Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
    2. Είναι γεγονός σου λέω!
      Το δικό μου παρατσούκλι (έτσι με φώναζαν ακόμη και οι μακρινοί συγγενείς) ήταν μπουμπουλίνα.. χαχαχα

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστώ, ευχαριστώ (κλαπ κλαπ! Χειροκροτήματα και υποκλίσεις) τέτοιο αφιέρωμα, τέτοια εξομολόγηση, με τυρόπιτα "ξεσκέπαστη"!;
    Δεν παίζεσαι!

    Χρυσαυγή μου εσύ δεν ήσουν παιδί. Ο άσπρος σίφουνας και η Καλάμιτυ Τζαίην μαζί ήσουν!
    Σε άντεξαν καλό μου πολύ καιρό;
    Θα πρέπει να σε λάτρευαν όχι απλά να σε αγαπούσαν για να υφίστανται όλα αυτά ξανά και ξανά...Περιττό να σου πω ότι γέλασα πολύ σήμερα.
    Α! Και που ΄σαι, το κάλεσμα για να συμφάγουμε την Κυριακή παρέα, άστο καλύτερα...Με έχει πιάσει λουμπάγκο από το γκολφ που έπαιζα σήμερα και δεν θα μπορέσω να έρθω.
    Μην μου σκαρώσεις και τίποτε μπελάδες...:):):)

    Αν μετά από όσα σου έγραψα δεν με καταργήσεις από e-friend, στείλε το ταψί στη διεύθυνσή μου, για να εμπεδώσω καλύτερα το αφιέρωμα!
    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με άντεχαν ήθελαν δεν ήθελαν Ζαμπία μου!!
      Δεν γινόταν αλλοιώς. Το ύπιαν το ποτήρι το πικρό μέχρι τελευταία γουλιά! Γιατί τα της εφηβείας, είναι αυτά που δεν γράφονται σε τούτο εδώ το μπλόγκ! Έσκασαν και κολύμπησαν όλοι μαζί και έτσι δημιουργήθηκε το υποφαινόμενο διαμάντι!!

      Φυσικά και δεν θα σε καταργήσω από e-friend! Που θα βρω να γελάω καλύτερα με τα λεκτικά πινγκ πονγκ εσού και της Μάρας? Ταψί σου στέλνω πάραυτα! Μόνο μην ξεχαστείς καλή μου! Βάλε κάποιον άλλο να δοκιμάσει πρώτα!!! :-))))

      !!!!

      Διαγραφή
    2. Α! Ναι σωστά. Θα βάλω το σύζυγο!
      Τι να πάει από γρίπη, τι να πάει από στρυχνίνη. Ένα και το αυτό...Θα μπερδευτεί κι ο ιατροδικαστής!:)
      Z.

      Διαγραφή
    3. Κάτι μου λέει ότι όλες το σύζυγο θα βάζαμε να δοκιμάσει!!! χαχαχχαχααααααα

      Διαγραφή
  8. Έγραφα, έγραφα 15' και ξαφνικά ο blogger με πέταξε έξω...#^%@γκρρρρρρρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή την έχω πάθει κι εγώ έτσι... και δεν τα έσωνα μετά... πλέον άν έχω κάτι μεγάλο να γράψω, το γράφω πρώτα σε word το οποίο και αποθηκεύω σε τακτά διαστήματα και τέλος κάνω copy - paste στο σχόλιο!!!

      ...μια συμβουλή από την αρχάρια!
      Φιλιάαααααααα

      Διαγραφή
  9. Μωρέ έχεις δίκιο και καμιά φορά έτσι το κάνω, αλλά όταν ξεκινάω να αφήσω ένα σχόλιο, δεν ξέρω πόση λογοδιάρροια θα με πιάσει και στο τέλος καταλήγω να την πατάω...με τον παλιο-blogger!

    Φιλιά σας Χρυσαυγή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρυσαυγή μου,παιδί μπουμπούκι οχι οτι κι εγώ πήγαινα πίσω αλλά λέμε τώρα.Και ξέρεις τι λένε εεε... οτι έδωσες θα λάβεις οπότε προετοιμάσου χαχαχα!!!! Τέλεια η πιτούλα σου θα την γράψω και σίγουρα θα την φτιάξω σκανταλιάρικα!!!! Φιλιά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ το φοβάμαι Ροδάνθη μου οτι θα το λάβω...
      Φιλιά πολλά και να την φτιάξεις την πιτούλα!
      Πανεύκολη και με λίγα υλικά!

      Διαγραφή
  11. Μάχαιραν έδωσες μάχαιραν θα λάβεις!! λες να το λένε αυτό άδικα;
    Άχτι το έχω!! γιατί με παιδεύει και μένα ο γιος μου, καθότι μοναχοπαίδι και αυτός. Τέλος πάντων...την πιτούλα αυτή την φτιάχνω και ξέρω πόσο νόστιμη είναι, οπότε τι να πω παραπάνω; τα λόγια είναι περιττά!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είμαστε τα μοναχοπαίδια!
      Τον θέλουμε τον προβολέα, είτε πρόκειται για αρνητικό, είτε για θετικό! Αλλά στο τέλος όπως λέει και η Έρη, γινόμαστε υπέροχοι άνθρωποι!! χιχιχιχι

      Όσο για την πίτα, είναι κλασσική και εύκολη και πολλές νοικοκυρές την φτιάχνουν!!
      Φιλιά πολλά!!!!!!!

      Διαγραφή
  12. Χρυσαυγή και εγώ μικρή όλο αταξίες και ζαβολιές έκανα, γενικά ήμουν πολύ δραστήριο – «ζιζάνιο» παιδί και έλεγα όταν κάνω παιδί θέλω να είναι έτσι, ακόμα και αν μου βγάζει το λάδι, αντί να είναι ήσυχο και εντελώς υπάκουο. Τώρα με τον γιο μου που μάλλον μου έμοιασε, αναθεωρώ κάποιες φορές την αρχική μου άποψη, χωρίς να ενστερνίζομαι απόλυτα την αντίθετη.
    Όσο για την πίτα πολύ νόστιμη, μπράβο στα χεράκια σου. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Έλενα!
      Όλα τα αναθεωρούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, όταν έρθει η ώρα της κρίσης!! Ετσι και εγώ!!!

      Σε φιλώ πολύ!

      Διαγραφή
  13. Πωπω.... αχαχαχαχαχαχαχα... μπράβο βρε Χρυσαυγή μου.. πολύ γέλασα και ακόμη γελώ με την ανάρτησή σου... Τι να πω και εγώ που από την κούνια, λέει, ερχόντουσαν να δουν αν ζω, γιατί ούτε που με άκουγαν, ήμουνα και είμαι τόόόόόσοοοο ήσυχη... αχαχαχαχαχαχα... οπότε μου είναι άγνωστα όλα αυτά και κρίμα που θα έχω να διηγηθώ της σκανταλιές που δεν έκανα, κάπου...
    Όσο για την τυρόπιτα χωρίς φύλλο;;;; Έχω δοκιμάσει περίπου την ίδια και είναι τρέλα... Πολλά πολλά φιλιά!!!
    Καλό Σαβ/κο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί εσύ να μην έχεις να διηγηθείς σκανταλιές στα παιδιά σου,
      αλλά το σίγουρο είναι οτι οι γονείς σου θα έχουν να το λένε για το πόσο ήσυχο παιδί ήσουν!! Και αυτό είναι πολύ σημαντικό!!!

      Σε φιλώ και καλό υπόλοιπο ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  14. Χρυσαυγή μου άκου άκου, έχω έτοιμο μενού!
    Αύριο το πρωί θα τσιμπήσω ένα κομματάκι από την λαχταριστή τυρόπιτα, το μεσημέρι θα τιμήσω τις φαρφάλες (μάλλον χωρίς την πέστροφα), το απογευματάκι θα φάω ένα, άντε δύο, τρουφάκια με το καφεδάκι μου, ε και το βράδυ θα απολαύσω τη βελουτέ σουπίτσα μου.
    Τι λες; Τέλειο δεν είναι; Εγώ το λάτρεψα!!
    Καλό ΣΚ κοριτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάκι εσύ δεν είσαι αναγνώστης!!
      Εσύ είσαι κινητή διαφήμηση, αν φτιάξεις τόσες από τις συνταγές μου!!!

      Όσο για το μενού σου... κι εγώ το λατρεύω!!!
      Καλές οι επιλογές σου!!!
      Φιλάκια σου πολλά!!

      Διαγραφή
  15. Τσααααααααααα ήρθα και μάλιστα επαναστατημένη...
    Δεν μου λες Χρυσό μου.Όλα αυτά που έκανες πως τα σκεφτόσουν;Έπρεπε να σε είχα εγώ βρε ...να δεις.θα σου έβαζα να φας τις φακές με μεζέ...χαχχαχαχα
    Άσχετο ...ήμουν και εγώ ζιζάνιο,αλλά όχι στο φαγητό .Βλέπεις γεννήθηκα από γονείς που το είχα επάγγελμα το γλυκό και έτσι θέλοντας και μη σεβόμουν τον κόπο όλων μας αφού θυμάμαι τον εαυτό μου από πολύ μικρή να βοηθάω.
    Εγώ έκανα άλλα..τα οποία δεν θα τα αναφέρω αφού το θέμα μας είναι η :
    1)αφιέρωση
    2)Τυρόπιτα
    Για το πρώτο θέλω να πω το εξής και δεν ξέρω αν συμφωνεί η συναφιερώμενη (τι γράφω Θεε μου) Ζαμπία.Μήπως θες να μας στείλεις κάποιο μήνυμα;Μήπως να ανοίξουμε club πειραχτηρίων;Λέω η πτωχή και τα λοιπά blogger.
    Όσο για τον συνδυασμό του κειμένου με την τυρόπιτα είναι ξεκάθαρο το νόημα...Η "γυμνή" αλήθεια μετά της γεύσης.Απλά και καθαρά.
    Δεν ξέρω τι γονίδιο έχουν τα κορίτσια σου!Πάντως πρέπει να είναι περήφανες γιατί έχουν μια μαμά που μεγάλωσε"δημιουργώντας".Αυτό σημαίνει φαντασία ,ελευθερία νου κινήσεων κτλ...
    Σας φιλώ λοιπόν όλες ασκαρδαμυκτί και "ξυπόλητα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, βρε... καλώστηνε κι ας άργησε!!

      Δεν χρειαζόταν να σκεφτώ τίποτα απ΄ όλα αυτά! Μία ανώτερη δύναμη
      μου τα επέβαλε!! Εβλεπα οράματα τη νύχτα που κοιμόμουν και το πρωί τα υλοποιούσα!!

      χαχαχαχαα γέλασα πολύ για τις φακές με το μεζέ! Η γιαγιά μου δυστυχώς δεν το σκέφτηκε! Απλώς με κινήγησε με τη σκούπα για να μου τις βρέξει, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ γιατί όπως πάντα δεν μπορούσε να με πιάσει!!!

      ...Α!!! Ωστε ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου ε???
      Σου ταιριάζει και το σχετικό καμάκι το οποίο θα έχεις ακούσει στη ζωή σου πολλάκις φαντάζομαι!!! χιχιχι

      Το club πειραχτηριών θα το σκεφτώ καλή μου μόνο αν με ανακυρήξετε για μια ακόμη φορά ΠΡΟΕΔΡΟ!! Τώρα που καλόμαθα, θα σου πω εγώ!!!

      Φιλιά ξυπόλητα και σε σένα από
      μια πτωχή πλην τίμια Πρόεδρο!!!! :-)

      Διαγραφή
  16. Πόσο γελασα με αυτη σου την αναρτηση δεν μπορεις να φανταστεις... μα τοσο πειραχτηρι πια!!
    Η τυροπιτα φυσικα καταπληκτικη και ευκολη (που την κανει ακομα πιο καταπληκτικη)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι Ελπίνίκη μου που γέλασες!
      Γι αυτό τα έγραψα άλλωστε!!
      Αρα, στόχος επετεύχθη!!

      Φιλιά πολλά και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  17. Τέτοιο καλόπαιδο ήσουν? Ούτε ο "Τρελαντώνης" τέτοια κόλπα!
    Πωπώ..και τι δεν έκανες! Πάντως γέλασα με γουρλωμένα μάτια, χεχε!
    Κι η τυροπιτούλα..ότι έπρεπε!
    Καλό Σ/Κ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρελαντώνης δεν ήμουν.
      Τρελοχρυσαυγή.. μπορεί!!

      Φιλιά πολλά Βέρα!!
      Καλή Κυριακή σου εύχομαι κουκουβάγια!!

      Διαγραφή
  18. Ειλικρινά μου τρέχουν τα σάλια :) Υπέροχες φωτογραφίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι ήσυχο παιδάκι ήσουν...
    Πρόσεχε μην τραβήξεις τα ίδια και χειρότερα από τα παιδιά σου. Εγώ
    αυτό έχω αρχίσει να παθαίνω, το πείσμα της είναι διπλό από το δικό μου!!!
    Φιλάκια
    Τέλεια και η τυρόπιτα εννοείται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Μανουσίνα??? Ημουν τύπος και υπογραμμώς!!
      Αλλά την ξέρω τη μοίρα μου... είπαμε, όλα εδώ πληρώνονται!!!

      Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  20. Μ'έκανες να γελάσω πάρα πολύ!!Η τυρόπιτα είναι αγαπημένη χωρίς φύλλο,εύκολη και λαχταριστή!μπράβο και για την ωραία παρουσίαση!
    φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα...φαντάζομαι τον Παππού σου πόσο νερό θα είπιε μετά από τις μελιτζάνες που έφαγε!
    Την πίτα σου τη κάνουμε και μεις εδώ με διάφορες παραλαγές. προσθέτουμε μέσα και διάφορα άλλα υλικά.
    Να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή εμείς που πειραχτήρια δεν είμαστε και επαναστάτες με αιτία ή χωρίς αιτία, επίσης δεν είμαστε...κομματάκι δεν θα έχουμε από αυτήν την πίτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγγελούδι μου εσύ...!!!Το τι γέλιο έχω ρίξει δεν περιγράφεται..!!Μ'αρέσει που δεν ήσουνα μόνο ζωηρή, είχες και φαντασία..Μην ανησυχείς, τα γονίδια στα κοριτσάκια εκκολάπτονται και, όπως πληρώνω τις αμαρτίες μου στις εκάστοτε εμπνεύσεις των γιων μου, πρέπει να ετοιμάζεσαι..χιχι..Η τυρόπιτα δείχνει πολύ αφράτη και γευστική, γεια στα χεράκια σου!!!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτή τη συνταγή την είχα φτιάξει κάποια στιγμή!
    Αλλά μου βγήκε πολύ...λαδερή!


    Αλήθεια,είχες θάψεις ζωντανό ψάρι;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτη τη συνταγη για φακες με γαρνιτουρα που πετάει να μας την γράψεις μια μέρα!!!!
    Καλά Χρυσαυγή....μου το είχες πει αλλά δεν σε φανταζόμουν τόσο πολύ μαιμουδίτσα!!! Ακόμα γελάω από χτες βράδυ που δίαβασα τις σκανταλίες σου άτιμο καλοπαιδάκι!!!!
    Εγώ ήμουν πειραχτήτι μεγαλώνοντας.
    Έχω φτίαξει καφε σε συναδελφο, φραπε και αντι να τον γεμισω με νερο, τον γεμισα με τσικουδια! Διψουσε πολυ και πηρε μια γερη ρουφιξια...τι να σου λεω!!!!!
    Επισης συνηθιζα να φτυνω στον καφε ενος βλακα προισταμενου στην πρωτη δουλεια! Ολοι τον μισουσαν κ επειδη ηθελε καφε απο τα χερακια μου....του εριχνα κ μια δοση απο την τρελα μου!!!
    Χωρια τα sex toys που επαιρνα παντα δωρο δε πουριτανες φιλες αλλα και συναδλεφισσες!!!
    Αυτα ειναι τα ωραια ομως!!! Το γελιο ειναι υγεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ έχεις ξεφύγει...
      Παραδίδεις μαθήματα σκανταλιάς!

      Διαγραφή

πήγαινε στην κορυφή! 01 09 10